Company
De Nieuwe Zaak
Type
Starters Position
Location
Zwolle
Sector
Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
http://www.denieuwezaak.nl/vacatures/

Description

40 uur per week, standplaats Zwolle 

Stel je eens voor: vandaag over één jaar heb je jezelf ontwikkeld tot een bedreven SEO specialist, die onze klanten zo optimaal mogelijk bedient en hen verder helpt de online vindbaarheid te verhogen en te verbeteren. Je weet inmiddels hoe je door het monitoren en analyseren van data, goede ideeën en strategieën kan omzetten om knelpunten weg te nemen.

Samen met jouw collega SEO consultants heb je er elke dag aan gewerkt om de SEO discipline van De Nieuwe Zaak verder te laten groeien. Door de samenwerking in een multidisciplinair team met onder andere jouw Advertising en E-mailmarketing collega’s, heb jij jouw kennis uitgebreid en zorgen jullie samen voor de beste marketing strategieën voor onze klanten.

Klinkt goed toch? Pak jij deze kans om aankomend jaar door te groeien naar het volgende level als SEO specialist?


Laat zien wat je kan als SEO Specialist

Als SEO Specialist ga je aan de slag met het opzetten en vergroten van de vindbaarheid van de websites van onze klanten. Daarnaast verzorg je content briefings richting onze klanten. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en quick wins, waardoor kansen spotten voor klanten easy voor jou wordt. 

Je monitort en analyseert dagelijks de lopende campagnes. Hierdoor weet je welke nieuwe initiatieven je kan aanboren om de beste resultaten te behalen en pas je hier jouw strategie op aan. Uiteraard rapporteer je deze resultaten aan jouw klanten. Daarnaast adviseer en faciliteer je de klant met het opzetten en uitvoeren van goede linkbuilding strategieën. Je bent een spin in het web tussen jouw directe collega’s, de klant en eventuele externe partijen waarmee wordt samengewerkt.

Doordat je dagelijks werkt met grote klanten, zoals Wensink, Jeans Centre, Bouwmaat en Alzheimer Nederland, krijg je bij De Nieuwe Zaak veel ruimte om mooie projecten op te pakken zoals kennisbanken, het reorganiseren van de menustructuur en andere grootschalige projecten. Hierbij is het belangrijk dat je slimmer bent dan de concurrent en altijd één stap op ze vooruit loopt.

Omdat je gaat werken in een dynamische omgeving, waar ontwikkelingen hard gaan en waar wij vanuit onze expertise leading willen zijn, is het belangrijk om goed op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom gaan we regelmatig naar SEO-events zoals YoastCon, Friends of Search en relevante SEO Meet ups en netwerkborrels.


Vereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

Jij wilt altijd de beste zijn en bent resultaat gedreven. Je krijgt een enorme boost zodra jóuw optimalisatie idee de lucht in gaat. Je hebt de ambitie om verder door te groeien als specialist binnen onze SEO discipline. Daarnaast ben je enthousiast, initiatiefrijk en weet je jouw ideeën goed over te brengen richting klanten en collega’s. 

Wat we in elk geval van je vragen:

  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding;
  • Aantoonbare werkervairng in SEO, vanuit stage of eerdere werkzaamheden;
  • Een voortdurende drang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Ervaring met SEO-gerelateerde tooling zoals SEMrush, Screaming Frog, Google Search Console en Google Analytics.

Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Daarnaast neem je verder deel aan onze Academy. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

Interesse? Neem hier contact op!