Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Online
Required language
Dutch
Commences at
01 July 2020
Finishes at
01 January 2021
Website
https://www.werkenbijjde.nl/

Description

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.


Functieomschrijving

Doe jij een HBO of WO studie in de richting van (Digitale) Media, Marketing, Informatie en/of Communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende Online Marketing stage? Kom dan stage lopen bij het digital marketing & media team van Jacobs Douwe Egberts Retail!

We bieden een veelzijdige stage in de (online) wereld van Koffie & Thee, waarbij je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van digital marketing – 360 campagnes, content marketing, social media, SEO, brand websites, GIPHY en nog veel meer! Je komt te werken in een jong team met een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven en projecten.

We zijn per juli 2020 (startdatum in overleg) op zoek naar een stagiair voor een periode van 6 maanden. Het gaat om een meewerkstage.


Wat je gaat doen

  • Ondersteuning bij de inzet van online kanalen (o.a. SEA, e-mailmarketing, online video);
  • Ondersteuning bij de inzet van social media (Facebook/Instagram);
  • Beheren van het Content Management Systeem;
  • Meelopen met projecten op het gebied van online marketing van het digital marketing team.


Functie-eisen

  • HBO-/WO-opleiding en affiniteit met online marketing;
  • Ondernemend en proactief;
  • Aandacht voor detail en goede executie;
  • teamplayer
  • Goede analytische vaardigheden;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden in NL en EN;


Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450,- (HBO) of €500,- (WO) per maand. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse? Neem hier contact op!