Company
FrieslandCampina
Type
Internship
Location
Amersfoort
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 September 2020
Website
https://careers.frieslandcampina.com/

Description

Voor deze stage, met als startdatum september 2020, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die samen met ons de consument wil helpen om een dagje zonder vlees te eten.

Als marketing stagiair(e) voor het vleesvervangermerk Valess krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het Marketing vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen de FMCG. Van Brand Management, tot aan marketing support voor internationale uitrol: jij helpt hierin mee! Je draait volledig mee met het team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken. Hierbij zal er altijd gekeken worden welke projecten aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen zodat je het maximale uit deze tijd bij FrieslandCampina kunt halen.

Je zult bijvoorbeeld een grote ondersteunende rol spelen bij de innovatie projecten (van nieuwe producten, maar ook nieuwe verpakkingen), activatie, en de groei van het merk in binnen- en buitenland. Je zult hierbij ook een nauwe samenwerken hebben met onze collega’s in Duitsland. Binnen het Valess team werken we op een agile manier, waarbij we veel (consumenten)testen doen om te leren hoe we innovaties en activaties kunnen verbeteren.

Je bent de schakel tussen verschillende interne afdelingen zoals bijvoorbeeld e-Commerce, digital, martketingteams van andere landen zoals Duitsland en daarnaast tussen diverse externe partijen zoals ons designbureau.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ondernemend, creatief en analytisch persoon die een passie heeft voor marketing en zelfstandig projecten kan oppakken.


What we ask

  • Een WO-master student of 4e jaars HBO student;
  • Je hebt een ondernemende en pro-actieve persoonlijkheid en je durft initiatief te nemen;
  • Je bent resultaatgericht en je wilt graag zelfstandig projecten leiden van het begin tot eind;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een enthousiaste teamplayer met lef en een work-hard-play-hard mentaliteit;
  • Je kijkt er naar uit om heel veel te gaan leren en schroomt er niet voor om je mouwen op te stropen;
  • Je bent zowel in schrift als spraak sterk in zowel NLs als Engels;
  • Pré: Je hebt andere relevante (werk)ervaring opgedaan tijdens je studie
     


What we offer

Een stage bij FrieslandCampina brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en is meer dan een meewerkstage. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat jij blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.


Vacancy description

Ben jij een enthousiaste WO- of HBO-student met een work-hard-play-hard mentaliteit? Pro-actief, sociaal en heb je zin om heel veel te leren? Twijfel dan niet om te solliciteren en waardevolle werkervaring op te doen in de dynamische wereld van FrieslandCampina.

Je zal onderdeel zijn van een internationaal team, die werkt aan de groei van zowel NL als Duitsland, als verdere uitrol internationaal.

Interesse? Neem hier contact op!