Company
L'Oréal
Type
Traineeship
Location
Hoofddorp
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 February 2021
Website
http://www.loreal.com/careers

Description

Meewerkstage per februari 2021 beschikbaar.


Profiel

Ben jij een enthousiaste (HBO)/WO Bachelor- of Masterstudent en heb je affiniteit met marketing en al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten, dan is deze stage wat voor jou. Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair met een sterk analytisch vermogen. Ben jij full-time beschikbaar voor een periode van 6 maanden, lees dan gauw verder.  


Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Sales, Marketing en Finance.


Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het Trade marketing team op jouw afdeling. De missie van Trade Marketing is om onze merken zo sterk mogelijk naar voren te brengen bij onze retailers door grote, unieke key-momenten bij hen te claimen. Voor elke retailer bedenkt Trade Marketing een eigen programma (''Tailor Made'') en fungeert het als schakel tussen sales en marketing. Als stagiair ondersteun jij de Trade Marketeers tijdens de uitrol van het Trade Promotie programma. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Elementen in het winkelpunt (o.a. etalagemateriaal opmaken);
  • Digitale elementen (o.a. banners, social media campagnes);
  • Fysieke events.Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Interesse? Neem hier contact op!