Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 January 2021
Finishes at
01 June 2021
Website
https://www.werkenbijjde.nl/

Description

Beschrijving van het bedrijf

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Talent Acquisition Intern kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.


Functieomschrijving

Als Talent Acquisition Intern ga jij ons helpen met het uitvoeren van onze Campusrecruitment strategie. We verwachten van jou dat je met een kritische blik meekijkt en nieuwe ideeën initieert. Jij bent immers onze doelgroep! Waar zijn bijna afgestudeerde talentvolle HBO en WO starters te vinden en hoe bereiken wij ze? Wat zijn de nieuwste online trends? Wat vinden ze belangrijk in hun oriëntatieproces om een baan te vinden? We vragen je ook om mee te denken naar een oplossing voor de grote vraag aan stagiairs binnen Jacobs Douwe Egberts (JDE). Hoe bereiken we deze doelgroep? Wat vindt deze doelgroep belangrijk in een stage? Vragen die jij als student bij uitstek kunt beantwoorden!

We verwachten van jou dat je proactief en hands-on aan de slag gaat. Je maakt plannen, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit. Je overige verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • De organisatie van Campusrecruitment activiteiten en het contact onderhouden met studie- en studentenverenigingen;
  • Het bedenken en aanleveren van relevante (online) content voor arbeidsmarktcommunicatie, de werving en selectie van stagiairs;
  • Je zult het recruitment team helpen met het uitvoeren van dagelijkse taken en processen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het stagenetwerk binnen Jacobs Douwe Egberts.


Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.
Voor de positie van HR Talent Acquisition Intern, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je bent bijna klaar met je Bachelor en hebt ervaring in recruitment of je zit in je Master;
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, je gaat zelfstandig te werk en beschikt over een flinke dosis humor;
  • Je vindt het leuk om dingen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
  • Tot slot heb je natuurlijk interesse in de arbeidsmarkt en de FMCG sector en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media;
  • Je gaat accuraat en methodisch te werk en kan goed prioriteiten stellen.


Aanvullende informatie

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van €450 (HBO-ers) of €500 (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is per juli/augustus 2021 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist. Ook voor meer informatie over deze stage kan je bij Evy terecht: 06-11299435.

Interesse? Neem hier contact op!