Company
L'Oréal
Type
Internship
Location
Hoofddorp
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 January 2021
Website
http://www.loreal.com/careers

Description

Profiel

Ben jij een ambitieuze WO Bachelor- of Masterstudent met een sterk analytisch vermogen en affiniteit met business development, dan kan jij bij ons het verschil maken. Wij zijn op zoek naar een ondernemende en creatieve stagiair met relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten. Ben jij vanaf juli/augustus full-time beschikbaar voor een periode van 6 maanden? Lees dan gauw verder! 


Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.


Wat ga je doen?

In deze stage werk je direct samen met de Brand Manager (commercie en marketingverantwoordelijk) aan het verder ontwikkelen van één van de snelst groeiende merken binnen L’Oréal. Je bent medeverantwoordelijk voor verschillende initiatieven (B2B & B2C) om deze groei te blijven ondersteunen en het merk naar het volgende niveau te tillen. Jouw taken zijn onder andere:

  • Het uitvoeren van distributie-onderzoek (potentie, nieuwe markten, penetratie, ontwikkelingen)
  • Het ontwikkelen van marketingmaterialen (B2B & B2C)
  • Het maken van analyses over omzet, klantontwikkeling en het succes van marketing acties;
  • Het verder opzetten en uitrollen van de Social Media Strategie. 


Gedurende de stage ben je de rechterhand van de Brand Manager en leer je alle facetten van de business kennen, van (digital) marketing tot commercie. Je draagt direct bij aan de ontwikkeling van het merk binnen Nederland en hebt vanaf het begin eigen projecten & verantwoordelijkheden. 


Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program. 

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Interesse? Neem hier contact op!