Company
NDC Mediagroep
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence

Description

Bij NDC mediagroep willen we nieuwe interactie modellen voor onze klanten maken - de lezers van onze websites, kranten of ieder ander type van media. Ons doel is om Customer Lifetime Value te verhogen voor onze klanten. We staan open voor jouw ideeën in hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Enige suggesties voor een thesis binnen NDC mediagroep zijn:

  • Voorspeling duratie van abonnementen en Customer Lifetime Value
  • Design en test verschillende concepten en pricing
  • Voorspellen van conversie van proefabonnementen en kans voor crossselling.Wat NDC mediagroep van jou verwacht

We zijn opzoek naar een gemotiveerde student met een achtergrond in Marketing Analytics en Data Science. Zoals hierboven genoemd hebben we een aantal onderwerpen voor een onderzoek, maar het exacte design van de thesis zal ontwikkeld worden in samenwerking met jou. Op deze manier zorgen we dat het onderzoek zowel voor jou als voor ons interessant is. We zoeken een student die zowel goed alleen werkt als in samenwerking met collega's. Daarnaast is het belangrijk dat je de resultaten van jouw thesis kan vertalen in toepasbare inzichten welke wij in ons bedrijf kunnen gebruiken. Hierdoor zal je direct impact hebben binnen het bedrijf! Je hebt de vrijheid om te beslissen of je al je tijd in je thesis wilt steken, of dat je ook mee wilt werken aan andere projecten binnen NDC. Gezien we een Nederlands sprekend bedrijf zijn en alle informatie in het Nederlands is, is het een vereiste dat je vloeiend bent in de Nederlandse taal.


Over NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste media-marketing bedrijf in het Noorden van Nederland. We inspireren, mobiliseren en verbinden 2 miljoen mensen iedere maand. We doen dit door middel van o.a. 3 dagelijkse kranten (Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad), meer dan 35 wekelijkse kranten, 55 digitale kanalen en velen evenementen.


Meer informatie

Bekijk de website

Solliciteren? Stuur een mail naar cic@rug.nl

 

showimage?f=cic.jpg&size=large