Company
VodafoneZiggo
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Intelligence, Management

Description

Binnen het Market & Customer Insight team krijg je de mogelijkheid een afstudeer/meeloop stage te doen, en daarbij gebruik te maken van alle faciliteiten en kennis van ons team. Hierdoor kun je ten behoeve je afstudeerproject zelfstandig een onderzoek uitvoeren voor je scriptie. Daarnaast werk je mee in het team op lopende projecten en leer je te werken in een dynamische en zeer zeker inspirerende werkomgeving.


Jij hebt het

  • hebt een HBO/WO Economie of Bedrijfskunde/studie in de richting van Marketing en Communicatie
  • een goede beheersing van Nederlands en Engels
  • bent zelfstandig en proactief
  • bent accuraat en hebt organisatievermogen
  • hebt affiniteit met onderzoek en technologie
  • kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken


Jij versterkt

Het Market & Customer Insight team van VodafoneZiggo. Wij zijn verantwoordelijk voor alle marktonderzoeken voor alle units binnen het bedrijf. We adviseren de organisatie bij beslissingen voor commerciële projecten, marketing communicatie, verbeteren klanttevredenheid door het leveren van de juiste inzichten van onze consumenten en zakelijke klanten, en concurrentie. Als team binnen de Strategy, Insights en Integratie afdeling, werken we nauw samen met marketing, strategy, finance en customer operations afdelingen en externe partners als marktonderzoekbureaus. Vanuit ons team krijg je een unieke kijk in de keuken van twee van de grootste merken en telecombedrijven ter wereld en krijg je de kans om ook echt zelf bij te dragen aan ons succes.


Wij

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.


Jij verdient het

Een uitdagende maar ook leerzame stage, waarin je je binnen een innovatieve en inspirerende werkomgeving kunt ontwikkelen tot een serieuze junior market research professional. Maar natuurlijk ook: flexibele werktijden, een laptop, een simkaart, een stagevergoeding van €400(HBO)/€500 (WO) bruto en een reiskostenvergoeding (indien van toepassing).


Duur & vorm

Afstudeer-, of meeloopstage van ongeveer 4 a 5 maanden vanaf 1 Februari (in overleg is een andere startdatum mogelijk)


Solliciteren?

  • Stuur een mail naar cic@rug.nl
  • Je kunt solliciteren tot en met november. Je hoort na november of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek;
  • De startdatum van deze stage is uiterlijk 1 februari 2021.


showimage?f=cic.jpg&size=large