Company
Centraal Beheer Achmea
Type
Traineeship
Location
Apeldoorn
Sector
Intelligence
Website
http://https://www.centraalbeheer.nl/over-ons/Paginas/vacatures-en-stages.aspx

Description

Bij Achmea en Centraal Beheer (CB) werken we al jaren met klantwaarde-modellen (CLV). Bedrijfs- en marketingbeslissingen worden mede op basis van deze value-to-firm metric genomen. Daarnaast doen we bij CB veel klanttevredenheidsonderzoeken en vragen we de NPS op veel processen en journeys uit. Value-to-consumer inzichten worden nog onvoldoende gebruikt in het nemen van beslissingen, mede omdat de relatie met value-to-firm nog niet duidelijk is. Ben jij degene die ons gaat helpen value-to-consumer inzichtelijk te maken?

Jij gaat ons helpen inzicht te krijgen in de manieren waarop er binnen de wetenschap gekeken wordt naar value-to-consumer. Je gaat het ook direct toepassen, gebruik makend van onder meer onze NPS-data en CES-scores (customer effort). En je legt een relatie tussen value-to-consumer en value-to-firm. Je werkt hierin samen met je collega’s van CCI en de marketingcollega’s van FBTO en CB. Ben jij klaar voor deze gave uitdaging? Dan zoeken we jou!


Beschrijving profiel kandidaat

  • Je heb een afgeronde bachelor of WO opleiding Marketing of je bent in laatste jaar van je bachelor waarin je kennis van onderzoekstechnieken- en technologie hebt opgedaan.
  • Je hebt ervaring met marketing modellen en analysesoftware;
  • Programmeerervaring in SQL, SAS of R is een pré;
  • Je houdt van pionieren en weet de wetenschappelijke concepten rondom value-to-consumer te vertalen naar de praktijk.

Binnen Achmea staat klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt, of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.


Wat bieden wij?

  • Een uitdagende meewerkstage in een impactvolle omgeving
  • Een passende stagevergoeding
  • Een laptop tijdens je stageperiode én indien nodig een telefoon. Wel zo gemakkelijk.
  • Reiskostenvergoeding als je geen OV studentenkaart hebt
  • Gratis lidmaatschap Jong Achmea
  • Vanaf 1 januari 2021 is bij Achmea een 34-urige werkweek de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!


Afdelingsinformatie

De vakgroep Customer Centric Interactions (CCI) telt 60 collega’s en is opgesplitst in de teams Consulting, Datascience, Omnichannel, Personalisatie, Analytics & Insights en Data-engineering. De vakgroep werkt voor de merken Centraal Beheer en FBTO. Je bent onderdeel van het Consulting team (14 collega’s) en werkt nauw samen met andere teams binnen CCI en de verschillende business lines op de afdeling.


Solliciteren?

Stuur een mail naar cic@rug.nl

Je kunt solliciteren tot en met november. Je hoort na november of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

De startdatum van deze stage is uiterlijk 1 februari 2021.

 

showimage?f=cic.jpg&size=large