Company
Belsimpel
Type
Parttime Position
Location
Groningen
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Verantwoordelijkheid en uitdaging.

Zoek jij een functie waarbij je vanaf dag één uitdaging hebt? Zie je het wel zitten om medeverantwoordelijk te zijn voor de inkoop van alle mobiele telefoons en tablets die Belsimpel in zijn assortiment heeft? Ga dan de uitdaging aan bij Team Inkoop! Je zult je geen dag vervelen. Beloofd!


Wat doe je als Assistant Purchaser?

Als Assistant Telecom Purchaser ben je de ondersteunende kracht binnen het inkoopteam. Jij als Telecom Purchaser focust je op het inkopen van telefoons en tablets. Jij bent het éérste contact voor Belsimpel naar de volledige Europese markt, maar staat ook dagelijks in contact met andere teams binnen Belsimpel, zoals het finance team, verschillende marketingteams en onze logistieke afdeling. Je voorziet alle afdelingen constant van de meest actuele informatie over nieuwe modellen, prijs wijzigingen en voorraad. Ontzettend belangrijk, aangezien zij afhankelijk zijn van jouw input. Jouw onderhandeling skills, het aanvoelen van ontwikkelingen op de markt en het vertalen hiervan naar de verschillende afdelingen binnen Belsimpel zijn essentieel voor het bepalen van onze strategieën.

Jij bent op zoek naar een uitdagende functie waarin je analytische en communicatieve vaardigheden uitstekend naar voren komen. Je kunt altijd het overzicht bewaren, ook wanneer je met meerdere ingewikkelde deadlines te maken hebt. Je gaat nauwkeurig te werk, zodat je in je onderhandelingen ijzersterk staat. Samen met je team zorg je ervoor dat er jaarlijks voor miljoenen aan smartphones worden ingekocht, een klus met gigantische verantwoordelijkheden! 

Tijdens je werkzaamheden heb je directe lijntjes met Jeroen en Jeroen en werk je in een compact team met zeer ervaren inkopers. Hierdoor zit je super dicht bij de core business en grote deals die dagelijks worden gemaakt. Deze parttime functie geeft je een kijkje in de keuken waarbij je voldoende kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Tevens wordt de functie gezien als een opstapje richting de fulltime functie van Purchaser, waar je idealiter naar doorstroomd. Naast deze mooie kans om jezelf te ontwikkelen, is de sfeer intern gezellig en zijn er regelmatig informele activiteiten om je collega’s nog beter te leren kennen. 


Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om iets voor 9 achter je bureau schuift, zie je dat Gijs al een kop koffie voor je klaar heeft staan. Vervolgens begint het team met de dagstart waarin de belangrijkste taken van de dag worden besproken. Elke ochtend maak je samen met je team de want-to-buy op; wat moet er aangevuld worden in de voorraad, welke tablets en toestellen, wat zijn de aantallen? Je wacht vervolgens tot de offers binnenstromen, maar echt wachten doe je natuurlijk niet! Terwijl de aanbiedingen binnenstromen stel jij je collega’s op de hoogte van de allerbeste deals zodat zij deze niet missen. Tijdens de middagpauze loop je samen met je collega’s van team Finance naar de Albert Heijn om de hoek voor een vers broodje. Wanneer je terug komt in de kantine word je meteen uitgedaagd voor een potje tafeltennis: Arjen wil een revanche voor de verloren pot van gisteren. Je verslaat Arjen nogmaals en voldaan ga je weer aan het werk. Aan het einde van de dag controleer je of alle verwachte leveringen zijn binnengekomen. Je past waar nodig de levertijden op onze website aan door een nieuwe leverindicatie bij de leverancier op te vragen. Al met al een productieve dag, je sluit je PC af en besluit om nog even te borrelen in de kantine. Het is vrijdagmiddag en dat betekent natuurlijk volop gezelligheid!


Wat bieden wij?Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.


Wie ben jij?

  • Je zit in je laatste fase van je bacheloropleiding of volgt een masteropleiding en wil daarna doorstromen naar de fulltime functie van Purchaser.
  • Je bent minimaal 16u per week beschikbaar op doordeweekse dagen.
  • Communicatie is een van jouw sterkste punten en je staat bekend om je open houding naar externe contacten en collega's.
  • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.
  • Relaties opbouwen en onderhouden is jouw tweede natuur en je bent een held met Excel.
  • Onderhandelen kun jij gewoon als de beste.