Company
De Nieuwe Zaak
Type
Starters Position
Location
Zwolle
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
http://www.denieuwezaak.nl/vacatures/

Description

Digital Advertising Specialist


Functieomschrijving

36 - 40 uur in de week, standplaats Zwolle

Heb je passie voor digital advertising? Wil je met deze passie onze klanten nog succesvoller maken? En wil jij onze klanten meenemen naar het volgende niveau van Online Advertising?


Laat zien wat je kan als Advertising Specialist

In jouw rol als Advertising Specialist ben je dagelijks bezig met de performance van digitale advertentiecampagnes, van SEA tot social en display advertising. Je kijkt verder dan de gestelde campagnebudgetten. Jij weet hoe je deze succesvol kan inzetten om de doelstellingen van de klant te behalen. En daar gaat het bij jou om! Daarnaast ben je een gedegen sparringpartner, die klanten uitstekend kan adviseren over hoe ze hun digitale campagnes het beste kunnen inzetten social en display advertising. Jij vormt een belangrijke schakel tussen de klant, advertising en het succes.

In deze veelzijdige functie help jij grote A klanten, zoals Goossens Wonen & Slapen, Bouwmaat, Wensink, CliniClowns en Jeans Centre met hun uitdagende advertising vraagstukken. Je denkt in kansen en weet deze concreet te vertalen in een aanpak die de klant verder helpt. Vanuit jouw inhoudelijke expertise en jouw manier van adviseren kun je klanten overtuigen de volgende stap te zetten. 

Natuurlijk wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, daarom ga je samen met Advertising collega’s naar toonaangevende events, zoals Friends of Search. Ook neem je deel aan toffe sessies van Google. 

Samen met Google kijk je hoe je het meeste uit de lopende campagnes kan halen. Jezelf blijven ontwikkelen en voorop lopen in de markt vinden we binnen De Nieuwe Zaak belangrijk. Ook delen we graag onze kennis met klanten tijdens workshops maar bijvoorbeeld ook een Catch Up of tijdens het Data Driven Commerce event.

Door de multidisciplinaire werkwijze van De Nieuwe Zaak werk je intensief samen met je collega’s van Data, CRO, SEO, Creatie, E-mail. Naast het marketing team werk je ook samen met een strateeg en een datateam, om zo de beste oplossingen en een uitstekend resultaat voor jouw klanten te behalen.


Waarom jouw Advertisings collega's bij De Nieuwe Zaak het vak zo leuk vinden? Hierom:

"De uitdaging voor mij is om het steeds veranderende landschap van advertising door te vertalen naar de klant, om zo de doelen van de klant te bereiken. De uitdaging zit hem vooral in hoe je de nieuwste (online advertising) ontwikkelingen op een praktische en toepasbare manier voor een klant in kunt zetten. Daarnaast is het erg tof om op veel verschillende gebieden binnen advertising te blijven ontwikkelen, zodat we écht van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten"

- Mats, Online Advertising Consultant -


Functievereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring als SEA specialist of Online Advertising Consultant;
  • Je hebt allround advertising ervaring. Je kent je weg binnen social en display advertising;
  • Je hebt ervaring met de verschillende advertising tools zoals, Google Ads Editor, Facebook Business Manager, LinkedIn Business Manager, Channable, Channelengine, Datatrics, Blueconic, Google Marketing Platform: 

Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je

  • Een proactieve mindset hebt;
  • Van nature ambitieus bent;
  • En analytisch en cijfermatig sterk bent;


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden! Met trainingen en De Nieuwe Zaak Academy zorgen we voor de persoonlijke ontwikkeling die jij voor ogen hebt.

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Corona
Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken.
Word je na jouw sollicitatie uitgenodigd voor een eerste kennismaking, dan doe we deze online via Google Meet. We begrijpen ook heel goed, dat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw toekomstige werkplek eruit gaat zien en hoe de sfeer is bij De Nieuwe Zaak. Daarom is de tweede ronde bij ons kantoor op in Zwolle. Hoewel er dan minder collega's zijn, krijg je toch een beetje een indruk hoe leuk het hier is ;)
Word je aangenomen? Dan krijg je de eerste periode een buddy aangewezen die jou wegwijs maakt binnen De Nieuwe Zaak. Zowel online als offline. Daarnaast vragen we nieuwe collega's om een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen op gebied van marketing bij De Nieuwe Zaak? We hebben een performance marketing pagina waar je nog meer informatie kunt vinden over onze aanpak, projecten en klanten; https://www.denieuwezaak.nl/e-commerce-dienstverlening/marketing/. Neem vooral een kijkje!

Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl.

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.

Interesse? Neem hier contact op!