Company
De Nieuwe Zaak
Type
Starters Position
Location
Zwolle
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
http://www.denieuwezaak.nl/vacatures/

Description

Digital Marketing Consultant


Functieomschrijving

32-40 uur per week, standplaats Zwolle

“Lekker zoeken in de cijfers naar wat beter kan. Samenwerken met specialisten die hun vak het allermooiste vinden. Meegenieten van het behalen van het succes van een klant.” Dat is in gewone taal wat een Online Marketing Consultant bij De Nieuwe Zaak motiveert. Herken jij dat bij jezelf? Lees dan verder en bepaal of dit jouw nieuwe baan kan zijn!


Over de functie

Door jou kennis over digital marketing weet jij onze klanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Je weet hun ambitieuze doelstellingen te behalen, dat doe je door te adviseren over de online marketing strategie. Wil een klant een nieuw webdesign van zijn vertrouwde merk realiseren? Jij bedenkt de manier waarop en houdt daarbij rekening met het effect ervan op de eindgebruiker. Gaat een klant een compleet nieuwe e-commerce strategie uitrollen? Jij legt uit hoe dat te doen voor het beste resultaat. Je overlegt met de specialisten, je onderhandelt met de projectmanagers en houdt steeds het doel in beeld voor iedereen: een succesvolle business case en een tevreden klant. Naast de benodigde ervaring ben jij een #teamplayer, #doelgericht, #analytisch en #gedreven.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je direct aan de slag kunt. Daarvoor heb je ervaring nodig in online marketing. Omdat je marketing consultant bent heb je eigenlijk twee talenten: marketing is je achtergrond, adviseren je tweede natuur. Consultant ben je wanneer je denkt in mogelijkheden. Als je je snel veel informatie eigen kunt maken en een brede interesse hebt. Je verbindt mensen en kansen, bijt je graag vast in een complex vraagstuk en krijgt een kick van winnen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed boven de stof hangen om het totaalplaatje in beeld te houden. Wanneer moet je niet reageren? Als je online marketing specialist bent en wilt blijven. Schrijf je dan in voor onze jobalert voor een toekomstige vacature in een van onze specialisten-teams. Als je ’s morgens precies wil weten wat je die dag gaat doen. Als je de beslissing graag aan een ander over laat. Als je denkt dat een klant precies weet wat hij nodig heeft. Dat weet jij veel beter.


Wat we in elk geval van je vragen;

  • HBO denk- en werkniveau;

  • Een aantal jaren ervaring als online marketing specialist (je hebt zelf aan de knoppen gezeten);

  • Je hebt brede kennis op gebied van online marketing, SEO, SEA analytics, e-mailmarketing;

  • Professioneel kunnen werken. Dus plannen, doelen halen, zelfstandig werken en prettig communiceren;

  • Met ervaring in e-commerce scoor je bonuspunten!


Daarnaast vinden we het fijn als je;

  • Actuele ontwikkeling kan inzetten voor De Nieuwe Zaak en onze klanten;

  • Je bent analytisch sterk, denkt in oplossingen en weet waar de behoeften liggen;


Functievereisten

Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Daarnaast neem je verder deel aan onze Academy. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus van Nederland. Met 80 experts helpen wij retailers, groothandels en brands met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing. Samen met onze specialisten werk je in multidisciplinaire teams, met een sterke focus op het behalen van online rendement en met 100 % focus op resultaat.

Corona

Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken.

We begrijpen ook heel goed, dat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw toekomstige werkplek eruit gaat zien en hoe de sfeer is bij De Nieuwe Zaak. Daarom is eerste kennismaking en de tweede ronde bij ons kantoor op in Zwolle. Hoewel er dan minder collega's zijn, krijg je toch een beetje een indruk hoe leuk het hier is ;)

Word je aangenomen? Dan vragen we nieuwe collega's om een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.

Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.

Interesse? Neem hier contact op!