Company
Rocket Digital
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online

Description

Aangenaam, wij zijn Rocket Digital! Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Wil jij meebouwen aan het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland? Wij zoeken een trainee Online Marketing Specialist.

“Kennis is de basis van Rocket Digital. We werken enkel met vakmensen die zich doorlopend ontwikkelen en trainen.”

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden. 


Wat ga je doen als trainee Online Marketing Specialist

Als trainee wordt je klaargestoomd tot Online Marketing Specialist. Binnen het traineeship volg je een dagelijkse bootcamp waarin alle facetten van online marketing aan bod komen. Daarnaast is er volop ruimte om te studeren voor het behalen van Google Ads en Facebook certificeringen. We werken toe naar een situatie waarbij je zelfstandig je eigen opdrachtgevers begeleidt. De duur van het traineeship staat niet vast; eigen initiatief en een snelle ontwikkeling moedigen wij aan!

Na het succesvol afronden van de Rocket Digital Bootcamp zul je onze opdrachtgevers helpen om hun groeidoelstelling te realiseren door de inzet van online marketing. Denk hierbij aan het opstellen van de campagnestrategie en het opzetten en optimaliseren van campagnes. Ook het contact met klanten – zowel telefonisch, per e-mail en op locatie – is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Tijdens de eerste periode van het traineeship werk je zoveel mogelijk op kantoor in een wisselende samenstelling, zodat je alle collega’s ontmoet. Daarna kun je zowel op kantoor werken als thuis, hierin bieden wij flexibiliteit en vrijheid.


Waarom werken voor Rocket Digital?

  1. Collega’s met een hoog kennisniveau.
  2. Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.
  3. Leuke extra’s.
  4. Werken voor prachtige, ambitieuze opdrachtgevers.


Wie ben jij?

Jij hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bent communicatief vaardig en hebt aantoonbare affiniteit met online marketing. 

Jij houdt van gestructureerd werken,  leert makkelijk en hebt een intrinsieke motivatie om beter te worden. Je kan prioriteiten stellen en behoudt graag overzicht.

Jij wordt enthousiast over onze manier van samenwerken met opdrachtgevers en collega’s.


Jouw werkomgeving

Rocket Digital wil een topspeler zijn in de markt op het gebied van kennis en klantenservice. Naast je eigen klantenportefeuille krijg je veel tijd om je kennis – en daarmee de kennis van ons bedrijf – structureel te verbeteren. Als online marketing bureau helpen we opdrachtgevers met groei vanuit alle online marketing kanalen. We hebben een platte organisatie en open cultuur waarin jouw input voor de koers van het bedrijf wordt gewaardeerd.


Ready for boarding?

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en cv naar julius@rocketdigital.nl. We bespreken je ervaring, skills en ambities graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Interesse? Neem hier contact op!