Company
Bigshopper
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch

Description

Over Bigshopper

Wil jij werken bij een snelgroeiende startup in hartje Groningen? Bigshopper is een toonaangevende prijsvergelijker in Nederland en is actief in 21 Europese landen. Op Bigshopper vind je miljoenen producten van meer dan 1.600 aangesloten webshops. Iedere maand bezoeken bijna een half miljoen consumenten Bigshopper om de beste prijs te vinden. Veel klanten van Bigshopper behoren tot de 100 grootste webwinkels van Nederland, zoals Philips, Travelbags, Brandfield, Wehkamp, Coolblue, Easytoys, Belsimpel, Jac Hensen, en nog veel meer. Om nog verder te groeien zijn we op zoek naar een ambitieuze sales consultant (junior). Heb je affiniteit met online marketing, krijg jij energie van sales en heb je goede sociale skills? Dan zijn we op zoek naar jou! Om te solliciteren vragen we minimaal een afgeronde HBO of WO bachelor.

Wat houdt de functie in?

Als junior sales consultant ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en sluit je partnerships met marketingbureaus. Daarnaast onderhoud je contact met huidige klanten en probeer je lopende samenwerkingen te continueren en uit te breiden waar nodig. Concreet ga je je richten op koude en warme acquisitie en fungeer je feitelijk als het gezicht van Bigshopper naar buiten toe. Jij bent vaak de persoon waar de (potentiële) klant het eerste contact mee heeft. Om deze reden is het belangrijk dat je een vlotte babbel hebt een sociale persoonlijkheid bent. In een concurrerende markt zoals deze is het heel belangrijk dat je de gunfactor hebt; klanten moeten jou een leuk persoon vinden en de deal gunnen.

Binnen Bigshopper en jouw functie is veel oog voor persoonlijke begeleiding en groei. Falen bestaat bij ons niet, maar we vragen je wel om uit je comfortzone te stappen en jezelf uit te dagen. Pro activiteit en zelfstandigheid zijn hierbij belangrijk. Als sales consultant zul je een dagelijks team vormen met de andere sales consultants en client managers. Binnen Bigshopper is er veel ervaring met Sales en Online Marketing en zo zullen we jouw sales skills zeker naar een hoger niveau tillen!

Typische werkzaamheden die horen bij de functie:

  • Uitleg geven aan (potentiële) klanten over het Google CSS (Comparison Shopping Services) programma.
  • Uitleg geven aan (potentiële) klanten en marketingbureaus over de voordelen van een samenwerking met Bigshopper.
  • Oppakken van inbound leads.
  • Presentaties geven aan (potentiële) klanten en marketing bureaus.
  • Koud benaderen van potentiële leads via de mail, LinkedIn en telefoon.
  • Nauw contact met marketingbureaus die met ons samenwerken (duidelijke communicatie is belangrijk).
  • Support bij het aansluiten van klanten (wat er zoal nodig is om aan de slag te gaan met Bigshopper). 


Herken jij jezelf in deze vacature?
Solliciteer direct!
Stuur je foto, cv en motivatie naar info@bigshopper.nl t.a.v. Danielle Moek en we nemen contact met je op. Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.