Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijjde.nl/

Description

Company Description

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Kanis en Gunnink, Piazza D’Oro, Jacobs en Tassimo. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.


Job Description

Als Demand planning stagiair kom je te werken in het Demand Planning team. Binnen het Demand Planning team houden we ons bezig met het voorspellen van de vraag naar koffie en thee (forecasting) en het schakelen met de productielocaties, zodat wij voldoende van het juiste product voorradig hebben staan als onze klanten daarom vragen. Tegelijkertijd moeten we ook weer niet te veel voorraad hebben staan, want koffie en thee is kostbaar en maar beperkt houdbaar!

In het Nederlandse Supply Chain team zijn we op zoek naar een stagiair per oktober voor een periode van 4-6 maanden. Het betreft een meeloopstage voor Masterstudenten voor 5 dagen per week, eventueel in combinatie met afstuderen voor 1 dag per week.

Op dit moment zijn we op zoek naar een stagiair die onderzoek gaat doen in het Deployment proces. Hier gaat het met name over het ontvangen, beheren en distribueren van voorraad en alle rapportages en operationele stappen daaromheen. We vragen de stagiair om aan de hand van bijvoorbeeld een Value Stream Map het proces in kaart te brengen en waar mogelijk deze processen efficiënter in te richten of te elimineren/automatiseren. Indien de tijd het toelaat kan de stagiair ook een product segment gaan plannen voor meer hands-on ervaring.

Kortom: een veelzijdige Supply Chain stage waarin je ervaring kunt opdoen voor een functie als Junior Demand Planner. De exacte invulling van je werkzaamheden wordt in overleg afgestemd.


Qualifications

 WO Master opleiding en affiniteit met supply chain;

  • Goede analytische vaardigheden, maar ook ondernemend, resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed werken met Excel/PowerPoint;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Binnen het Demand Planning team houden we ons bezig met het voorspellen van de vraag naar koffie en thee (forecasting) en het schakelen met de productielocaties, zodat wij voldoende van het juiste product voorradig hebben staan als onze klanten daarom vragen. Tegelijkertijd moeten we ook weer niet te veel voorraad hebben staan, want koffie en thee is kostbaar en maar beperkt houdbaar!


Additional Information

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode start juni 2021 en is voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling.

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Intern.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.