Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Management
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Hart voor smartphones.

Als productspecialist  van de snelstgroeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op je rekenen: je weet werkelijk álles van telefoons. Je staat middenin de smartphonewereld en je bent constant op zoek naar nieuwe producten voor onze klanten.

Wat doe je als Productspecialist Mobiel?

Als Productspecialist verzorg je al onze producten aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, hoesjes: jij hebt de kennis en weet dit te vertalen naar een duidelijke uitleg voor onze klanten. Je hebt een hart voor smartphones en houdt dagelijks de nieuwste toestellen in de gaten. Je schrijft teksten voor smartphones en accessoires, waarin je de USP’s van deze hardware benoemt en uitlegt. Je bepaalt de plus- en minpunten van elke smartphone en bent daarbij kritisch en eerlijk. Uiteindelijk druk jij op de ‘livebutton’, waarna de producten te zien zijn op onze website. Tof toch?

Je bent erg zorgvuldig en werkt secuur. Alles wat je doet is direct door miljoenen mensen te zien, dus het moet allemaal netjes gebeuren. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste specs, teksten en afbeeldingen, maar ook voor de juiste prijzen. Hiervoor schakel je regelmatig met Team Inkoop en je draagt ook interessante producten aan. Welke nieuwe smartphones willen we verkopen, welke kleur- of opslagvarianten wil jij op de website zien en waarom? Tevens verzorg je de productkoppelingen met prijsvergelijkers, want ook via die kanalen moet ons aanbod goed te vinden zijn.

Kennis over producten is essentieel en dat uit zich niet alleen in tekstuele vorm. Je staat ook voor de camera om alles te vertellen over smartphones en producten. Daarnaast denk je mee over ons winkelaanbod en verzorg je de verschillende top 10-lijsten op de website. Welk toestel moet op nummer 1 staan? Het is aan jou! Jij weet precies wanneer er grote evenementen plaatsvinden, wanneer er nieuwe producten worden gepresenteerd en je kunt haarfijn uitleggen waarom een 2.0GHz-processor niet per definitie sneller is dan een 1.5GHz-variant.

Zo kan je dag eruitzien

De dag begint met een dagstart, waarin Colin de verschillende taken van die dag verdeelt. Je start altijd met een structurele taak, vandaag is jouw taak om de mailbox bij te houden. Er is een mail binnengekomen over een screenprotector die niet helemaal past, dus dat ga je even testen in het magazijn. Als je dat hebt gedaan, ga je aan de slag met het beschrijven van producten. Eén van je te beschrijven toestellen is een nieuwe Samsung, die ziet er mooi uit! Ondertussen loopt Tom van Inkoop langs om te vragen naar een nieuwe smartphone van LG, hij wil weten wat je ervan vindt. 

Na een broodje en een potje tafeltennis met Liza ga je door met het verwerken van producten, maar bereid je ook de wekelijkse vergadering voor. Voordat de meeting begint zet je nog verschillende nieuwe producten online. Voordat je naar huis gaat check je nog even wat jij allemaal online hebt gezet. Je krijgt een grote glimlach op je gezicht als je ziet dat de producten die jij online hebt gezet, al netjes te vinden zijn bij prijsvergelijkingswebsites.

Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >300 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.
  • Je hebt een grote affiniteit met telefoons en tech trends.
  • Je weet goed onderscheid te maken tussen smartphones en fabrikanten in zowel prijs als kwaliteit en hebt brede kennis van technische specificaties.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).
  • Je neemt initiatief, kan mensen enthousiasmeren en werkt zowel in teamverband als individueel goed.

Interesse? Neem hier contact op!