Company
Storm Digital
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Intelligence
Website
https://www.stormdigital.nl/vacatures/

Description

De digitale wereld is continu in beweging. Wat je vandaag hebt geleerd, is morgen alweer achterhaald. Stage lopen bij Storm Digital betekent ervaring opdoen aan de frontlinie van digital marketing. Waar je de kans krijgt om te werken aan uitdagende, innovatieve cases van verschillende topmerken en samen te werken met talentvolle en ervaren vakidioten die jou graag de kneepjes van het vak leren.

Wat wij je bieden?

Een kickstart in je digital marketing carrière. Je krijgt de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen in een of meerdere specialismen en mee te draaien op verschillende uitdagende cases onder begeleiding van een ervaren specialist. Aan het einde van je stage heb jij waardevolle ervaring opgedaan die wel eens bepalend kan zijn voor de rest van je carrière. Heb jij bewezen dat je een aanwinst bent voor het team? Dan bieden we je graag een contract aan.

Wat je gaat doen?

Als Stagiair Data Analyse gaan wij jou leren hoe je op basis van complexe data waardevolle (voorspellende) inzichten creëert, die ervoor zorgen dat de marketing kanalen van onze klanten (o.a. KLM, Videoland, Exact) effectief worden aangestuurd. Dit doe je door innovatieve modellen te bedenken die inzicht geven in gebruikersgedrag (descriptive modelling) of modellen die met behulp van algoritmen toekomstige resultaten voorspellen (predictive modelling). Je maakt deze inzichten begrijpbaar aan de hand van visuals en vertaalt de bevindingen naar concrete verbeteradviezen richting collega specialisten en/of de klant. Je wordt intensief begeleid en werkt nauw samen met diverse specialisten waar je veel van kunt leren.

PS: eventueel zijn positie's van Storm Digital in overleg in Amsterdam te vervullen.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in alles wat met data, technologie en marketing te maken heeft en bent gedreven om ervaring op te doen binnen dit vakgebied.
  • Je bent datagedreven, met een sterk analyserend vermogen en hebt bij voorkeur (beginnende) ervaring met R of Python.
  • Je bezit ons DNA. Met jouw hands-on mentaliteit ben je altijd op zoek naar nieuwe, efficiëntere manieren om de beste resultaten te behalen. Problemen zie jij als uitdagingen. Je gaat ze dan ook niet uit de weg, maar stapt juist naar voren om er alsnog een succes van te maken. Daarnaast haal jij graag het allerbeste uit jezelf waardoor je een enorme drive hebt om je continu verder te blijven ontwikkelen.
  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding en bent per februari 2018 beschikbaar voor minimaal vijf maanden.

Interesse? Neem hier contact op!