Company
Storm Digital
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Online, Intelligence
Website
https://www.stormdigital.nl/vacatures/

Description

Werken bij Storm Digital betekent werken aan de frontlinie van digital marketing. Waar je de kans krijgt om te werken aan uitdagende, innovatieve cases voor de meest mooie merken, samen met andere talentvolle en ervaren vakidioten waar je veel van kunt (blijven) leren. We bieden een plek waar ruimte is om continu te groeien en je eigen succes te bepalen, doordat je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid kunt nemen in alles wat je doet.

Wat wij je bieden?

Een kickstart in je digital marketing carrière rond februari 2018, door je in korte tijd op te leiden tot een specialist in data analyse terwijl je ook direct aan de slag gaat voor verschillende topmerken. Om de toepassing van data analyse binnen digital marketing beter te kunnen begrijpen is het essentieel dat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden in diverse (programmatic) kanalen. Je volgt daarom trainingen in meerdere specialismen en draait daarnaast mee op verschillende uitdagende cases onder begeleiding van een ervaren specialist. Voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling is ook genoeg ruimte, om dit extra te stimuleren ontvang je maandelijkse coaching door een ervaren teamcoach.

Wat je gaat doen?

  • Je volgt inhoudelijke en competentiegerichte trainingen gegeven door onszelf of door externen.
  • Voor onze klanten zet je campagnes op in verschillende systemen en monitort continu de resultaten.
  • Je verzamelt en analyseert de inzichten vanuit diverse gegevensbronnen, maakt deze begrijpbaar aan de hand van visuals en vertaalt ze naar concrete verbeteradviezen zodat campagnes kunnen worden bijgestuurd.
  • We leren je hoe je innovatieve modellen creëert die inzicht geven in gebruikersgedrag (descriptive modelling) of modellen die met behulp van algoritmen toekomstige resultaten voorspellen (predictive modelling).
  • Je bezoekt samen met collega’s klanten om resultaten te evalueren, mee te denken over hun uitdagingen en kansen te spotten voor verdere samenwerkingen.
  • Je gaat naar events van Google, Facebook of andere partners, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen

Na het succesvol doorlopen van dit Traineeship ben jij in staat om zelfstandig klanten te draaien, de meest waardevolle inzichten te creëren en onze klanten te voorzien van concrete verbeteradviezen die het rendement op hun marketing inspanningen verhogen. Natuurlijk ben je dan nog lang niet uitgegroeid en is er alle ruimte om je verder te verbreden in andere specialismen.

PS: eventueel zijn positie's van Storm Digital in overleg in Amsterdam te vervullen.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in alles wat met data, technologie en marketing te maken heeft en bent klaar voor een kickstart van je carrière in dit vakgebied.
  • Je bent datagedreven, met een sterk analyserend vermogen en houdt ervan om resultaten te verbeteren op basis van een gedegen analyse. Bij voorkeur heb je beginnende ervaring met R of Python.
  • Je bezit ons DNA. Met jouw hands-on mentaliteit ben je altijd op zoek naar nieuwe, efficiëntere manieren om de beste resultaten te behalen. Problemen zie jij als uitdagingen. Je gaat ze dan ook niet uit de weg, maar stapt juist naar voren om er alsnog een succes van te maken. Daarnaast haal jij graag het allerbeste uit jezelf, waardoor je een enorme drive hebt om jezelf continu verder te blijven ontwikkelen.

Interesse? Neem hier contact op!