Company
Belsimpel
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Online, Management
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Wat ga je doen?

Als Stagiair Marketing loop je mee met de Marketingafdeling van Belsimpel, waarin je mag assisteren in alle facetten van deze tak van sport. Uiteraard ligt het eraan wat voor stage je precies zoekt, want bij team Marketing kun je verschillende kanten op! Of je nu gaat voor technisch of creatief, bij Belsimpel.nl is er altijd ruimte voor jouw input. Je gaat niet, zoals bij sommige andere bedrijven, alleen meekijken en koffie halen. Bij Belsimpel.nl word je echt als spin in het marketing-web beschouwd en halen je collega’s net zo vaak koffie voor jou, als jij voor hen!

Tijdens je stage maak je onder andere afspraken met fabrikanten of providers over advertentiecampagnes. Je doet dus erg veel werkervaring op binnen het gebied van marketing. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de dingen waarin jij het meeste uitblinkt. Lijkt het je tof om samen te werken met grote namen zoals STER, RTL en Qmusic en rapportages te kunnen maken van hoeveel je campagnes met deze partners hebben opgeleverd? Of ga je juist voor de competitieve wereld van online marketing waarin een combinatie van timing en content de sleutel voor succes is? Zowel ATL- als Marketingplanning komen tijdens je Marketing-stage bij Belsimpel.nl volop aan bod! 

Zo kan je dag eruitzien

Bij binnenkomst op kantoor is het goed druk in het keukentje. Jij en je marketing-collega’s beginnen de dag namelijk met een meeting met Vodafone en iedereen wil vast een kop koffie achter de kiezen hebben voordat er onderhandeld gaat worden. Ook jij bent natuurlijk van de partij tijdens deze meeting. Met dank aan je gedegen voorbereiding weet jij precies met de feiten en cijfers te komen die van belang zijn bij het maken van afspraken. Na afloop kun je met een goed gevoel plaatsnemen bij je bureau, want onder andere met dank aan jouw scherpe input was dit een bijzonder goede onderhandelingsronde. Je typt direct een mailtje naar Team Creatie: of zij met hun creatieve Photoshop-kunsten vast een concept in elkaar kunnen draaien voor een nieuwe campagne met Vodafone.

Vervolgens ga je aan de slag met een rapportage over de afgelopen reclamecampagne, die miljoenen Nederlanders op tv voorbij hebben zien komen. Deze rapportage zal door Redmer, de marketingplanner, gebruikt worden om een nieuwe campagne voor te bereiden waarmee jullie natuurlijk gaan voor een nog groter bereik. In je lunchpauze word je met een potje Rocket League genadeloos ingemaakt door Floris, maar dat geeft niet. Je kunt immers niet overal fantastisch in zijn. Bij terugkomst staat Afke van Team Social aan je bureau. Ze heeft een leuk idee over de verwerking van een campagne met Samsung op de social media-kanalen. Samen bekijken jullie de mogelijkheden en wordt er een plan opgesteld. Wanneer Afke weer is verdwenen verschijnt er een blij mailtje in je inbox: er liggen donuts van Vodafone in de kantine omdat ze zo tevreden zijn over de samenwerking! Onder het genot van zo’n suikerzoete versnapering rond je je middag af en kun je vervolgens tevreden naar huis.

Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >300 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op WO-niveau in een relevante richting en bent commercieel ingesteld.
  • Je hebt grote affiniteit met internet/webshops en commercie.
  • Je hebt voldoende kennis van Adobe Photoshop en InDesign.
  • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en voelt je goed thuis in een team.

Interesse? Neem hier contact op!