Company
HTG
Type
Internship
Location
Amsterdam
Website
https://www.bs-htg.com/jobs-careers

Description

Ben jij niet bang om contacten te leggen? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor B&S International haar internationale export nóg verder uitbreid? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou…En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!

Dit ben jij
Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, enthousiast, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een allemansvriend, die moeiteloos relaties aangaat en onderhoudt. Jij voelt je als een vis in het water in dé internationale handelsorganisatie van Nederland. Je kunt dan ook niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?
Ieder semester (sep-jan en feb-jun) zijn wij op zoek naar afstudeerders. Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een van onze Sales afdelingen. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een export onderzoek naar de mogelijkheden binnen de industrial cateringmarkt in Afrika of de verkoop van levensmiddelen aan boord van cruiseschepen of andere bijzondere duty-free markten wereldwijd. Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?

Een opsomming van jouw CV

  • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit.
  • Je komt uit de buurt van Dordrecht of Groningen (maximaal 50 min reisafstand).
  • Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan. 
  • Je spreekt vloeiend Engels.  Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Een stagevergoeding van €350,- Uiteraard.
  • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale handelsorganisatie van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
  • De kans om als starter een plekje te veroveren in het felbegeerde traineeprogramma.
  • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen op kantoor aan het knallen. Maar eerst dat diploma binnen slepen!

Waar kom je terecht?
Jouw stage kan plaatsvinden op één van onze locaties die door heel het land gevestigd zijn. Dit kan zijn in omgeving Dordrecht, Amsterdam of Groningen. Ook zijn er meerdere studenten zoals jij die stage lopen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier; even lunchen buiten de deur, samen verjaardagen vieren of borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!

Interesse? Neem hier contact op!