Company
HTG
Type
Traineeship
Location
Delfzijl
Sector
Online, Management
Website
https://www.bs-htg.com/jobs-careers

Description

Weet jij een doelgroep te raken en in beweging te krijgen? Ben je creatief met tekst en beeld? Solliciteer dan voor de functie van Trainee Communicatiemedewerker bij HTG.

Wat ga je bij ons doen?
Je maakt content die raakt, door de juiste teksten, beelden en technieken te gebruiken. Je weet hoe je publiek effectief en slim kan (ver)binden door middel van content. Binnen je functie heb je te maken met verschillende doelgroepen: bedrijven, potentiële collega’s en studenten. Jij verplaatst je op een natuurlijke manier in jouw doelgroep om vervolgens een eigen visie te vormen op de juiste communicatiestrategie.

Met jouw interesse in innovatie en nieuwe media ben je elke dag weer creatief bezig om HTG op de kaart te zetten. Je verrast zowel intern als extern met jouw vlotte pen, enthousiaste voorkomen en inhoudelijke bijdragen aan de visie van het bedrijf.

Een greep uit de activiteiten waar jij mee aan de slag gaat: 
- Storytelling en content creatie in het Engels en Nederlands van bijvoorbeeld onze website, social media en nieuwsbrieven.  
- Project coördinatie van intern tot externe communicatie, van campagnes tot evenementen op bijvoorbeeld hogescholen, maar ook zakelijke beurzen.

HTG
HTG is een internationaal en commercieel bedrijf met een ambitieuze doelstelling: over 10 jaar 10 keer zo groot zijn. Wij willen altijd de beste speler zijn in onze markt. Voor onze klanten zijn we een betrouwbare, professionele en flexibele partner. Onze benadering van de markt is uniek en ons credo is niet voor niets get it right the first time: we handelen altijd doelgericht en efficiënt. Hoe we dat waar maken? Met de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is!

Onze Marketing- & Communicatieafdeling bestaat uit een klein, maar veelzijdig team. Je gaat samenwerken met onze Marketing- & Communicatiemanager, Medewerkers BSC en Office Assistant. Met jouw versterking is het team helemaal af!

Jouw profiel 
- Een starter op de arbeidsmarkt, met circa 1 jaar werkervaring na afronding van je opleiding;
- Een ster in het schrijven van teksten, je verplaatst je makkelijk diverse doelgroepen en maakt daarna de juiste vertaalslag naar de doelgroep;
- Een echt organisatietalent; 
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; 
- Ervaring vanuit stage/bijbaan met SEO, Google Analytics, Online Marketing.

Wij bieden:
- Intensieve begeleiding en een traineeship;
- Volop mogelijkheden om je ambities waar te maken; 
- Goede beloning voor je behaalde successen;
- Gratis gebruik van onze eigen sportschool;
- Regelmatig gezellige personeelsuitjes;
- Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team.

Traineeship
Ons Traineeship is gericht op jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Je krijgt van ons een training on the job, met een aangewezen coach op de werkvloer én je volgt de HTG Academy! Deze Academy maakt jou helemaal wegwijs in onze organisatie, waarbij onderdelen als Sales, Inkoop, Logistiek en Finance aan bod komen. We willen jou op persoonlijk én professioneel vlak laten groeien, zodat jij wordt klaargestoomd voor onze nieuwe generatie young professionals!

Interesse? Neem hier contact op!