Company
Cmotions
Type
Graduation Internship
Location
Amersfoort
Sector
Online, Intelligence
Website
https://cmotionsrecruitment.nl/

Description

Cmotions is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het verzamelen en analyseren van gegevens voor strategische, tactische en operationele marketingbeslissingen en klantwaardemanagement.

Op basis van analytische vaardigheden, methoden en technieken, bieden we klanten de mogelijkheid om marketing- en managementbeslissingen te optimaliseren. Dit doen we voor een groot aantal toonaangevende bedrijven (A-labels) in binnen- en buitenland.

Wij bouwen econometrische modellen, die zorgen voor een optimaal gebruik van de marketingmix voor de juiste doelgroepen. We leggen het gedrag van de klanten van onze partners uit en voorspellen het op basis van harde feiten.

Onze organisatie bestaat uit ongeveer 50 gemotiveerde professionals die allemaal actief zijn op het gebied van cross channel marketing, organisatie en data science. Het is onze overtuiging dat een multidisciplinaire aanpak de enige weg naar succes is. We hebben een open en transparante cultuur. Onze consultants zijn pragmatisch, gedreven en gericht op een hands-on aanpak.

The Analytics Lab

Vanuit de ambities en drive van onze eigen medewerkers, is The Analytics Lab opgericht als Data Science Excellence Center voor datagedreven professionals en iedereen die de mogelijkheden van de digitale transformatie wil verkennen en hierin wil versnellen.

Wij helpen organisaties bij het succesvol toepassen van nieuwe soorten data, relatief nieuwe - vaak open source - tooling en innovatieve statistische technieken. We vertalen de belofte van (big) data naar de toepassing en het resultaat. Hardware is geen bottleneck. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgvers bepalen we wanneer een test, concept of pilot succesvol is. Daarna schalen we op.

Het project

Als onderdeel van het projectteam, concentreer jij je op forecasting. Het doel is om tijdreeksen op verschillende niveaus te voorspellen: aantallen voor de komende uren, dagen en weken op basis van historische patronen, bedrijfsdata en open source data. Je gaat een framework opzetten voor het vergelijken van meerdere prognosemethoden, waarbij automatisch de beste optie wordt gekozen. Binnen het project help jij ons om dit framework te integreren in onze uiteindelijke applicatie. Je bent vrij in welke prognosemethoden je wilt gebruiken (arima, var, regressie, deep learning, etc.).

Forecasting is onderdeel van een groter project. Jij krijgt bij ons de kans om experts op het gebied van data science te ontmoeten en meer te weten te komen over andere toepassingen zoals Text Mining en NLP.

Vereisten

  • Je hebt kennis van en ervaring met R en Python
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal
  • Je hebt voldoende kennis van tijdreeksen
  • Je bent gemotiveerd en gedreven om te leveren
  • Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken
  • Je hebt een sterk probleemoplossend en analytisch denkvermogen

Interesse? Neem hier contact op!