Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Online, Intelligence
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Analyseer en beheer ons abonnementsaanbod.

Als klanten op zoek zijn naar een nieuw mobiel abonnement, dan heb jij ervoor gezorgd dat alle aanbiedingen met de juiste informatie te vinden zijn. Je voert daarnaast analyses uit op basis van eerdere prijzen en de verkopen die daaruit voortvloeiden. Je hebt hiervoor kennis van Excel en je weet dankzij je technische inzicht precies hoe je data moet interpreteren.

Wat doe je als Productspecialist Abonnementen?

Als Productspecialist Abonnementen houd jij je bezig met alle abonnementen en bundels op onze website. Je zorgt voor het productbeheer en je doet veel prijsanalyses: hoe is het prijsverloop geweest en wat voor effect heeft dat op de sales gehad? Je bent een held met Excel en je vindt het interessant om met data aan de slag te gaan. Dankzij jouw rol bieden we onze klanten alle abonnementen aan voor de juiste prijs en met de juiste inhoud en voorwaarden.

Je bent erg zorgvuldig en je werkt secuur. Jouw aanbiedingen worden namelijk door miljoenen mensen bekeken, en een kleine fout in ons aanbod kan een groot effect hebben! Cijfertje verkeerd? Dan kunnen we honderden aankopen mislopen of duizenden euro’s verlies draaien. Om te waarborgen dat dit goed gaat vergelijk je onze prijzen dagelijks met die van onze concurrenten. Bieden we een abonnement te duur aan? Dan pas je dit direct aan. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten nooit teveel betalen.

De analyse en het productbeheer van ons assortiment doe je samen met je collega’s van team Category Management Abonnementen. Het team bestaat voornamelijk uit studenten die net als jij parttime bij ons aan de slag zijn en daarnaast ook twee fulltimers die het overzicht houden en je overal bij ondersteunen. Door deze mix is de sfeer supergezellig. Naast het contact met je eigen teamleden, heb je in je werk ook vaak contact met collega’s uit andere teams en met de providers om te overleggen over prijsplannen en proposities.

Zo kan je dag eruitzien

Je begint de dag met het openen van de actielijst van het team. Samen met Anouk en Max verdeel je de taken uit deze lijst, zodat alle openstaande taken vandaag gedaan worden. Het is vandaag aan jou om onze prijzen te controleren en te vergelijken met die van onze concurrenten. Dit is een analytische klus, waarbij je direct een aantal verbeterpunten tegenkomt. Ondertussen brengt Vera van het Inkoopteam een traktatie rond voor haar verjaardag en nadat je aan de hand van je analyse wat prijzen hebt aangepast, is het tijd om een prijsanalyse te doen. Hierbij koppel je de prijsveranderingen aan de sales, waaruit je nog een aantal prijswijzigingen haalt die je direct kunt doorvoeren.

Nadat je hebt geluncht met je teamleden, is het tijd om de nieuwe proposities van de providers te verwerken en voor de ingangsdatum klaar te zetten. T-Mobile komt met een aantal nieuwe proposities en daarnaast voert KPN wat wijzigingen in de bestaande prijsplannen door. Nadat je alles hebt klaargezet, vraagt Arjen van het Productenteam je iets over de prijsplannen van Ben. Hij zag een foutje staan bij de lopende actie met Huawei-toestellen. Er is inderdaad iets niet helemaal goed, dus je past het aan. Je sluit de dag af met de wekelijkse teammeeting, waarin iedereen elkaar op de hoogte brengt van inzichten en conclusies uit analyses die zijn gedaan. Ook bespreek je de algemene performance van Belsimpel.nl en wordt alvast vooruit geblikt naar komende week. Nu is iedereen weer helemaal up-to-date!

Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >300 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding.

  • Je bent bereid om een paar dagen per maand af te reizen naar de winkels in de rest van het land.

  • Je bent communicatief sterk en bent enorm goed in het onderhouden van relaties.

  • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent goed met Excel en statistieken.

  • Je kunt goed plannen en het overzicht bewaren is jouw tweede natuur.

Interesse? Neem hier contact op!