Company
De Nieuwe Zaak
Type
Starters Position
Location
Zwolle
Sector
Online
Website
http://www.denieuwezaak.nl/vacatures/

Description

Bij De Nieuwe Zaak werken verschillende marketing professionals. Deze professionals zijn gespecialiseerd in content, SEO, e-mail, CRO, UX of advertising. Deze specialisten werken in multidisciplinaire, zelf organiserende teams.

Wanneer er op deze website geen vacatures staan, hebben we geen junior marketing vacatures. Ben je geen starter of wil je onze medior vacatures eens doorlezen? Ga dan naar www.werkenbijdenieuwezaak.nl en neem gerust contact met ons op. Blijf je ons volgen?

Wat hebben we te bieden

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding.. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

Interesse? Neem hier contact op!