Company
Storm Digital
Type
Traineeship
Location
Amsterdam & Groningen
Sector
Online, Intelligence, Management
Website
https://www.stormdigital.nl/vacatures/

Description

In dit Traineeship bieden wij jou de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan voor topmerken als KLM, ABN AMRO en Videoland, waarbij wij jou opleiden tot een specialist in de kanalen SEA, Display of Social. Je specialiseert je het eerste half jaar door trainingen te volgen en mee te draaien in de campagnes voor een of meerdere (key)accounts. Je werkt er naar toe om zelfstandig campagnes te draaien en het contact met de klant over de resultaten en vervolgacties over te nemen. Vanuit het klantenteam werk je veel samen met andere specialismen binnen digital marketing en afhankelijk van je ambities is er de mogelijkheid om je na het eerst half jaar te verbreden richting andere kanalen.

Wat breng je mee?

  • Passie voor data, technologie en digital marketing
  • Hands-on beginnende ervaring met digital marketing
  • Sterk analyserend vermogen
  • Go-getter mentaliteit

Wat ga je doen?

20% Volgen van vakinhoudelijke trainingen

20% Behalen van tooling certificaten

50% Draaien van kick-ass campagnes

10% Adviseren van de klant, telefonisch of op locatie

In de praktijk

Vanaf de eerste dag word je gekoppeld aan een ervaren specialist die jou de kneepjes van het vak gaat leren en je de eerste periode intensief begeleidt (o.a. door wekelijks met je te zitten). Je volgt vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen die door onszelf of externen worden gegeven, zodat je met de juiste kennis aan de slag kunt. Bovendien volg je zelf (online) tooling trainingen en zorg je ervoor dat je de bijbehorende certificaten behaald.

In eerste instantie zet je samen met de specialist de campagnes voor onze klanten op, sturen jullie ze bij en bezoeken jullie de klant om campagnes te evalueren en vervolgacties te bespreken. Gedurende deze periode zal je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen en er naar toe werken om zelfstandig klanten te draaien, het maximale uit de campagnes te halen en onze klanten te voorzien van het juiste advies binnen jouw specialisme. Na het eerste half jaar halen we het net op en kijken we of je toe bent aan een volgende stap door je bijv. verder te specialiseren in een ander kanaal.

Als Trainee maak je direct deel uit van een multidisciplinair klantenteam, waarbij je ook nauw samenwerkt met andere specialisten. Je doet hierdoor niet alleen ervaring op binnen je eigen specialisme, maar doet ook kennis op van andere vakgebieden binnen digital marketing. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied door events van partners als Google en Facebook te bezoeken.

Interesse? Neem hier contact op!