Company
Invicta
Type
Starters Position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Intelligence

Description

Over jou

Je bent leergierig, enthousiast en oplossingsgericht! Je bent in staat om de verbinding te zoeken en te zien tussen on- en offline data en je bent op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden van Marketing Automation Platforms. Je bent gretig om aan de slag te gaan met jouw consultancy, tool en analyse skills om zo een serieuze gesprekspartner voor onze klanten te zijn.

Je bent klantgericht en je hebt sterke affiniteit met moderne technische oplossingen op het gebied van data en/ of digital marketing. Je bent bereid om je tijd tussen ons kantoor en de locaties van onze klanten te verdelen.

Over ons samen

Je bent een zelfsturende persoonlijkheid en wacht niet af. Kennis en middelen staan tot je beschikking, maar we verwachten wel dat je ze zelf pakt. Uiteraard helpen we je daar wel heel graag bij. Samen werken we voor toonaangevende merken in Nederland. En binnenkort ook daarbuiten. Op dit moment werkt Invicta voor klanten als het Rode Kruis, Robeco, TMG/ Mediahuis, Vivat, KWF Kankerbestrijding, Euromaster, KRO-NCRV en vele anderen. Je krijgt hiermee als starter dus in no-time een unieke blik in verschillende keukens en leert op die manier razendsnel best-practices in verschillende branches kennen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in ruime mate marktconform. En we bieden je de mogelijkheid om in het snel veranderende MarTech landschap bij een innovatieve speler aan boord te stappen, waardoor je snel heel veel zult leren. Wij zitten op een prachtige en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam.

Bas Cuperus, alumni MARUG & MI Consultant bij Invicta:

“Als marketing intelligence consultant bij Invicta werk ik in zeer uiteenlopende omgevingen aan zowel mijn analytische- als mijn adviserende skills. We onderhouden sterke relaties met onze klanten en kunnen daar écht impact maken. Bovendien sluiten wij ook veel nieuwe klanten aan op ons Customer Data Platform Invenna. Deze groei kan de kickstart voor jouw carrière betekenen!”

Interesse? Neem hier contact op!