Company
Rituals
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Online, Management
Website
https://en-nl.careers.rituals.com/

Description

DOEL VAN DE FUNCTIE

Als creatieve content stagiair(e) bij Rituals ben je onderdeel van onze interne “Creative Agency”. Je bent medeverantwoordelijk voor het creëren van content voor ons online magazine.  

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je schrijft content voor ons online magazine en helpt met het coördineren van het content productieproces. Je assisteert bij het creëren van creatieve concepten en projecten, draagt bij aan de productie van shoots en produceert visuele content. Daarnaast doe je onderzoek naar nieuwe content en ga je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe trends of interessante onderwerpen.
Tijdens je stage krijg je genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Heb je nog meer kennis, talenten en/of vaardigheden die kunnen bijdragen aan deze stage? Laat het ons alsjeblieft weten. We staan open voor jouw input! 

 

FUNCTIEVEREISTEN

  • Je bent 5 tot 6 maanden beschikbaar vanaf januari 2019

  • Je hebt een achtergrond in of affiniteit met schrijven (zowel in het Nederlands als in het Engels)

  • Je hebt affiniteit met een gezonde levensstijl, mindfulness en yoga

  • Je hebt kennis van Google Analytics

  • Je hebt ervaring met projectmanagement; houdt goed zicht op deadlines en kunt omgaan met strakke planningen

  • Je toont initiatief en kunt taken en ideeën zelfstandig uitvoeren.
    Binnen je vakgebied wil je de ‘best in class’ zijn. Je bent flexibel, assertief en je houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie. Daarnaast ben je enthousiast en proactief in wat je doet.

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een veelzijdige (fulltime) rol binnen een jong team met enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam. De stagevergoeding is marktconform en je krijgt van ons volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Rituals heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer.

 

RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." 

Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten.
Het is onze ambitie om nummer één wereldwijd te zijn in luxe cosmetica. Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen. Dat kan voelen als een paradox, maar binnen onze organisatie gaan toegevoegde waarde en competentie, mindfulness en ambitie hand in hand zoals yin en yang. 

Interesse? Neem hier contact op!