De MARUG Marketing Conference is dit jaar voor de 28e keer georganiseerd. Op dinsdag 7 maart 2017 zijn studenten en bedrijven met een affiniteit voor marketing samengekomen in MartiniPlaza te Groningen om ideeën uit te wisselen en actief aan de slag te gaan met actuele, marketinggerelateerde vraagstukken. De MARUG Marketing Conference is het grootste studenten marketingcongres van Nederland met jaarlijks tussen de 400 en 500 deelnemers. Naast studenten nemen ook professionals uit het bedrijfsleven deel aan de Conference.

Het programma van de Conference is gevuld met interactieve workshops en interessante lezingen van sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Het evenement voorziet de aanwezigen van nuttige, inspirerende informatie en biedt, door de discussie tussen sprekers, studenten en deelnemende bedrijven, nieuwe inzichten op het gebied van marketing.

De MARUG Marketing Conference biedt uw organisatie een unieke gelegenheid om op zowel een formele- als informele manier in contact te komen met getalenteerde studenten. Het contact kan onder andere worden gelegd door middel van een door u als organisatie georganiseerde workshop waarbij studenten nieuwe input leveren over een bepaalde kwestie, een informatiestand of de verscheidene recruitment aangelegenheden.

Interesse? Neem dan contact op met Freek van Haarlem!