Omschrijving || Ambassadeur worden || Huidige Ambassadeurs

Omschrijving

Het ambassadeursprogramma bestaat uit een diverse groep van MARUG Plus leden. Iedereen die actief wil meedenken en helpen met het geven van input voor evenementen kan MARUG Ambassadeur worden. Deze groep MARUG Ambassadeurs bestaat uit zowel MARUG Plus starters als MARUG Plus leden met langere werkervaring. De samenstelling qua achtergronden is ook verschillend. Het betreft verschillen in achtergronden zoals MARUG commissie-/bestuurservaring, studie en werk. De focus binnen deze diversiteit is echter wel op marketing gericht zodat het netwerk van de Ambassadeur aansluit bij de MARUG.

Ambassadeur worden?

Als MARUG Ambassadeur verwachten we dat je binnen je eigen netwerk je bewust bent voor eventuele mogelijkheden voor de MARUG. Dit houdt in dat je zowel je persoonlijke netwerk als het netwerk van je werk gebruikt om bijvoorbeeld mee te helpen met het vinden van geschikte sprekers en potentiële partners. Daarnaast zou je mee kunnen denken aan een geschikte plek voor bijvoorbeeld het plusinhoudelijke evenement, een inhouse tour of een ander evenement. Ambassadeurs fungeren hierbij als schakel tussen het bestuur en de bedrijven. Daarnaast wordt er van de Ambassadeurs verwacht dat ze actief oproepen plaatsen op Facebook en LinkedIn om sprekers te vinden en mensen te trekken naar MARUG plusactiviteiten. Omdat de Ambassadeurs meer in het bedrijfsleven staan dan studenten hopen we eerder in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen die zich voor doen, waardoor de MARUG haar leden meer voordeel kan bieden. Het aantal uur zal afhankelijk zijn van de eigen inzet, echter verwachten we dat dit op gemiddeld 4 uur per maand zal staan. Het contact met het bestuur heeft de vorm van persoonlijk mailcontact vanuit de secretaris.

Kortom een kleine moeite waar je veel studenten een groot plezier mee kan doen! Het MARUG Ambassadeurschap biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier iets terug te doen voor jouw vereniging. Wil jij MARUG Ambassadeur worden? Neem dan contact op met Roelof Takens (r.takens@marug.nl).

Huidige MARUG Ambassadeurs

Marijke van Ark
Als jongste van het Bestuur 2009-2010 is Marijke afgestudeerd als MSc Strategic Innovation Management. Ze is haar carriere begonnen als Associate bij SparkOptimus en is inmiddels de strategie consultancy uitgestapt om aan de slag te gaan bij Ace & Tate als CRM Manager.

Hilgo Gabriels
Op dit moment is Hilgo werkzaam bij het familiebedrijf OrthoMetals en Flowlutions. Daarnaast helpt hij de MARUG op vele fronten en heeft hij de langste carrière in het Media Team op zijn naam staan!

Mark Jansen
Als PR/Promo van het MARUG Bestuur 2009-2010 stond Mark al bekend als creatief brein. Hierna is hij blijven hangen in de online wereld en heeft hij o.a. voor PayPal en SociaBol gewerkt. Tot begin 2017 was hij werkzaam als Online Sales Account Manager bij Google waarbij hij werkte met AdWords en large customer sales. Per februari 2017 is hij begonnen bij iZettle als Social and Video Advertising Specialist. 

Laura van de Merwe
In 2012 was Laura nog de externe functionaris van het MARUG Bestuur, nu ze is afgestudeerd kon ze gelijk aan de slag als Trainee bij Philips, waar ze nu nog steeds werkzaam is.

Boudewijn Schrijver
Na zijn MARUG carrière als Commercial Break commissielid en vervolgens Penningmeester van het MARUG Bestuur 2009-2010 is Boudewijn begonnen bij LinkedIn als Sales Development Specialist. Sinds Augustus 2014 bouwt hij met een klein team LinkedIn Sales Solutions uit in de Benelux als Account Executive. 

Ramon Sloof
Na als Trade Marketeer van het IT team bij Coolblue te zijn begonnen heeft Ramon nu een nieuwe uitdaging bij Blokker Holding. Hij heeft hier de Trade Marketing opgezet onder een nieuwe online organisatie. Inmiddels is hij Teamlead Trade Marketing!

Wilbert van der Woude
Als oud voorzitter van de MARUG is Wilbert nog zeer betrokken bij de MARUG. Na een stage bij KLM werkt hij nu bij Ahold als Creative Content Manager.

Wencke Lesterhuis
In 2009 maakte Wencke onderdeel uit van het MARUG Conference bestuur als secretaris. Nu werkt ze als Marketing Manager bij Marchon Eyewear, één van de grootste fabrikanten en distributeurs van brillen en zonnebrillen wereldwijd.