Over MARUG Plus

Het MARUG Plus lidmaatschap is er voor afgestudeerde RUG-studenten die tijdens hun studie interesse hebben getoond in marketing en MARUG-lid zijn geweest. Zij worden automatisch MARUG-Plus lid en blijven zo op de hoogte van de activiteiten van de MARUG en van de nieuwste ontwikkelingen op marketinggebied. 

MARUG Plussers krijgen driemaal per jaar de MARUG Plus mailing. Hierin worden ze op de hoogte gehouden van de MARUG Plus activiteiten. Daarnaast krijgen MARUG Plus introductieleden mailings met vacatures voor werkzoekenden. 

Zowel MARUG Plus als MARUG Plus introductie leden krijgen korting op MARUG evenementen. Zo wordt er twee keer per jaar een MARUG Plus borrel in Amsterdam georganiseerd. Eén keer per jaar wordt de MARUG Plus Grachtenborrel gehouden. Hierbij worden er in ongeveer 2 uur over de grachten van Amsterdam gevaren en vervolgens zal de borrel verder gaan in een café in Amsterdam. Ook wordt er voor Plussers jaarlijks een inhoudelijk evenement georganiseerd.

Als laatste hebben alle MARUG Plus leden toegang tot de MARUG Plus LinkedIn groep. In deze groep worden ze ook op de hoogte gehouden van alle MARUG Plus activiteiten en kan er gemakkelijk contact worden gehouden met het MARUG Plus netwerk.

Om het MARUG Plus lidmaatschap te beëindigen dien je een mailtje te sturen naar secretaris@marug.nl. Voor vragen over het lidmaatschap verwijzen we je graag door naar ons huishoudelijk reglement.