Volgende Grachtenborrel || Foto's Grachtenborrel

Elk jaar wordt de MARUG Plus Grachtenborrel gehouden. Tijdens deze middag stappen de MARUG Plusleden op een rondvaartboot om onder het genot van een hapje en een drankje door de Amsterdamse grachten te varen. Dit is een gezellig evenement waarbij oude en nieuwe MARUG' ers elkaar kunnen ontmoeten om mooie verhalen en ervaringen uit te wisselen. 

Grachtenborrel 2017

De grachtenborrel van dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli 2017. We vertrekken om 18:00 vanaf het opstappunt bij Café Hesp in Amsterdam voor een boottocht van 2 uur. Tijdens de boottocht zijn er genoeg hapjes en drankjes (open bar!) tot onze beschikking. Na de boottocht gaan we de rest van de avond borrelen bij Café Hesp. Er zal hier geen uitgebreid diner bij aanwezig zijn, maar er is de mogelijkheid om een hapje te eten. Tijdens de rondvaart en gedurdende de avond zullen er ook borrelhappen verzorgd worden. De kosten voor de grachtenborrel zijn €20 voor MARUG Plusleden en €15 voor studenten. 

Mis het laatste Plusevenement van dit jaar niet, en schrijf je nu in! Wees er snel bij, want de capaciteit van de boot is beperkt. Houd daarnaast de Facebookpagina van de Grachtenborrel in de gaten voor alle updates! 

Foto's Grachtenborrel

Benieuwd naar de grachtenborrel? Bekijk hier de foto's van de grachtenborrel van 18 juni 2016!