AOG School of Management 

Verder denken

U wilt groeien. Het verschil maken. Uw ervaring completeren met de meest recente kennis en inzichten. Geïnspireerd worden. Maar bovenal: aangezet worden tot verder denken.

AOG School of Management heeft een eigen visie op opleiden. Vakoverstijgend op academisch niveau, gericht op persoonlijke groei en leiderschap. We dagen u uit uzelf kritisch tegen het licht te houden. Wat is uw rol? Waarin kunt u groeien? Kunt u waarde toevoegen aan uw organisatie? Hoe neemt u de leiding?

Onder begeleiding van tophoogleraren en praktijkprofessionals doet u niet alleen actuele kennis op, maar groeit vooral uw inzicht. De deelnemers worden zo geselecteerd dat u ook van elkaar leert. U ontwikkelt een visie die gevoed wordt door de dagelijkse praktijk. En daar plukt ook uw organisatie de vruchten van.

We bieden hoogstaande opleidingen op het gebied van onder andere bedrijfskunde en leiderschap, strategie en innovatie, marketing, bestuur, HR en talentontwikkeling. Iedere opleiding behandelt de meest recente wetenschappelijke kennis, maar gaat ook in op maatschappelijke ontwikkelingen. Onderwerpen die in de toekomst het verschil gaan maken.

Voor onze alumni was studeren bij AOG School of Management een inspirerende, levensveranderende ervaring. Durft u het aan?

Meer informatie: 
info@aog.nl
T: 088 556 1000