Ben jij op zoek naar een stage of vacature? Twijfel dan niet en stap op één van onze Campus Recruiters af. Zij kunnen je meer vertellen over wat de MARUG jou te bieden heeft!

                              

 Robin Gringhuis 
Ik ben Robin, en ik help je graag nog meer uit je studie te halen! Ik ben 24 jaar en studeer de MSc Marketing Intelligence en MSc International Business & Management, waar ik medio 2017 klaar me zal zijn. Daarnaast heb ik onder andere het IBR gedaan en de MARUG International Marketing Experience naar Barcelona georganiseerd. Niet iedereen weet dat de MARUG een groot aantal erg leuke en interessante stages aanbiedt. Ben je benieuwd naar welke stage bij jou past, of wil je weten wat een stage jou op kan leveren, stap dan gerust af op de Campus Recruiters of mail ons op campusrecruiters@marug.nl!

 Loy Löwik
Op zoek naar een stage of baan? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Loy, ik ben 22 jaar oud en ik ben in september begonnen met de MSc Marketing Intelligence. Vanaf dit jaar ben ik actief als Campus Recruiter, nadat ik vorig jaar penningmeester was van het MARUG bestuur. De MARUG werkt samen met veel leuke bedrijven en kan daarom veel leuke stages en banen bieden op het gebied van marketing. Wil jij meer te weten komen over deze vacatures en/of wil je erachter komen wat het beste bij jou past? Stap dan vooral eens op ons af of stuur een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl

 Kjeld Vissers 
Hoi! Ik ben Kjeld Vissers. Als actief lid bij de MARUG heb ik in het verleden een jaar bestuur gedaan als Secretaris/Vice-voorzitter en daarvoor het Media Team. Dit jaar ben ik begonnen met de MSc. Marketing Intelligence en daarnaast werk ik op Business Development bij Belsimpel. Soms is het moeilijk om in te schatten welk bedrijf of functie bij je past. Ik heb me verdiept in alle bedrijven en vacatures van de MARUG, zodat ik studenten aan een toffe stage of baan kan helpen. Stap gerust op me af als je vragen hebt of wilt dat er iemand met je meedenkt! Mailen naar campusrecruiters@marug.nl mag ook natuurlijk.

 Marc Boels 
Hi, mijn naam is Marc, ik ben 23 jaar en studeer de MSc Marketing Management en de MSc Marketing Intelligence die ik februari 2018 hoop af te ronden. Naast het studeren ben ik druk geweest met het Master Marketing Team Fall, waar ik Externe Relaties ben geweest. Vanuit die functie heb ik al veel te horen gekregen van verschillende bedrijven welke stages, traineeships en startersfuncties er zijn binnen bedrijven en wat deze inhouden. De MARUG heeft een groot overzicht welke bedrijven deze mogelijkheden aanbieden en met mijn kennis en ervaring kan ik je hier verder mee helpen. Heb ik je interesse gewekt, stap dan gerust af op mij of één van de andere Campus Recruiters of mail ons op campusrecruiters@marug.nl!