Ben jij op zoek naar een stage of vacature? Twijfel dan niet en stap op één van onze Campus Recruiters af. Zij kunnen je meer vertellen over wat de MARUG jou te bieden heeft!

 Lotte Logher
Ben je er ook aan toe om meer praktijkervaring op te doen naast je studie? Mijn naam is Lotte en via de MARUG kan ik je op weg helpen met het vinden van een stage of bijbaan tijdens je studie of een startersfunctie na het afronden van je studie. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen wat de toegevoegde waarde is van een stage of bijbaan, hoe je de beste match voor jezelf kunt vinden en hoe je dit in combinatie met je studie het best kunt aanpakken. Interesse? Stuur me vooral een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl of spreek me een keertje aan op Zernike, dan help ik je graag verder! 

 Loy Löwik
Op zoek naar een stage of baan? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Loy, ik ben 22 jaar oud en ik ben in september begonnen met de MSc Marketing Intelligence. Vanaf dit jaar ben ik actief als Campus Recruiter, nadat ik vorig jaar penningmeester was van het MARUG bestuur. De MARUG werkt samen met veel leuke bedrijven en kan daarom veel leuke stages en banen bieden op het gebied van marketing. Wil jij meer te weten komen over deze vacatures en/of wil je erachter komen wat het beste bij jou past? Stap dan vooral eens op ons af of stuur een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl

 Marc Boels 
Hi, mijn naam is Marc, ik ben 23 jaar en studeer de MSc Marketing Management en de MSc Marketing Intelligence die ik februari 2018 hoop af te ronden. Naast het studeren ben ik druk geweest met het Master Marketing Team Fall, waar ik Externe Relaties ben geweest. Vanuit die functie heb ik al veel te horen gekregen van verschillende bedrijven welke stages, traineeships en startersfuncties er zijn binnen bedrijven en wat deze inhouden. De MARUG heeft een groot overzicht welke bedrijven deze mogelijkheden aanbieden en met mijn kennis en ervaring kan ik je hier verder mee helpen. Heb ik je interesse gewekt, stap dan gerust af op mij of één van de andere Campus Recruiters of mail ons op campusrecruiters@marug.nl!