Ben jij op zoek naar een stage of vacature? Twijfel dan niet en stap op één van onze Campus Recruiters af. Zij kunnen je meer vertellen over wat de MARUG jou te bieden heeft!

 Meinhardt Draaijer
Je studie loopt bijna tegen het einde aan… en wat nu? Wil je een stage, een part time baan, of toch een traineeship? Ik kan je helpen! Mijn naam is Meinhardt Draaijer en ik ben een van de Campus Recruiters van de MARUG. Waarschijnlijk zit ik in hetzelfde schuitje als jullie, aangezien ik zelf momenteel ook bezig ben met de Master Marketing Management aan de RUG. Voor de MARUG  Campus Recruiters heb ik de externe functie binnen het Nationale Marketing Strijd bestuur met plezier vervuld en heb ik mogen zien wat voor mooie bedrijven zich in zowel de management als de intelligence tak van marketing bevinden. De MARUG werkt met veel van deze bedrijven samen. Door ons te contacteren via campusrecruiters@marug.nl kunnen we samen precies een uitdaging zoeken die op je lijf geschreven is.

 Amber Zijlstra 
Behoefte naar praktijkervaring naast je studie? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor na je studie? Mijn naam is Amber Zijlstra en via de MARUG kan ik jou hierbij helpen! Na in september te zijn begonnen met mijn tweede master Marketing Management en nu zelf stage te lopen, kan ik je uit eigen ervaring vertellen dat kennis opdoen in de praktijk veel waarde toevoegt voor jou en voor je toekomst. De MARUG heeft contact met veel leuke en interessante bedrijven, die altijd opzoek zijn naar studenten zoals jij en ik. Denk hierbij aan verschillende stages, traineeships en startersfuncties. Heb je interesse? En ben je benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Twijfel niet en mail naar campusrecruiters@marug.nl of stap op Zernike gerust eens op mij af!

George Radix
Waar moet je beginnen met zoeken als je op zoek bent naar werkervaring
naast je studie… Dit is iets wat veel studenten zich afvragen. En dit is precies waar de MARUG jou bij kan helpen! Ik ben George Radix en via mij of één van mijn mede-recruiters kunnen we je hierbij helpen. Momenteel ben ik bezig met de Master Marketing Intelligence en daarnaast ook al een tijdje werkzaam in de marketing. Enige ervaring met het combineren van werk en studie heb ik dus al en de tips deel ik graag met je. Ben je geïnteresseerd in een vacature of wil je meer weten, aarzel dan niet en spreek mij aan tijdens de borrels of op Zernike. En natuurlijk kan je ook altijd mailen naar campusrecruiters@marug.nl.

Fleur Bastin
Wil jij meer te weten komen over de mogelijkheden voor stages of startersfuncties voor na je studie? De MARUG en ik helpen jou graag verder! Mijn naam is Fleur Bastin en ik ben bezig met de MSc Marketing Management & Intelligence. Nadat ik in 2016 de Recruitment Days heb georganiseerd weet ik hoe belangrijk het is om op juiste wijze in contact te komen met bedrijven. De MARUG heeft contact met veel leuke en diverse bedrijven die op zoek zijn naar (marketing) studenten zoals jij! Dus ben jij op zoek naar een baan of stage, of wil jij erachter komen wat goed bij jou past? Stap gerust een keertje op mij af op of stuur een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl