Bedrijf
Cmotions
Type
Startersfunctie
Werkgebied
Amersfoort
Sector
Intelligence
Website
http://www.cmotionsrecruitment.nl/starters/

Omschrijving:

Van Young Professional tot Marketing Data Specialist

Een baan als Marketing Data Specialist bij Bol.com of ING?

Je hebt talent en een mooie studie afgerond. Nu wil je aan de slag in een mooie functie, maar je hebt de benodigde ervaring nog niet. Cmotions leidt jou als Young Professional op tot Marketing Data Specalist.  Met uitzicht op een baan bij een toonaangevende werkgever. Ben je afgestudeerd en wil je een baan in de wereld van Marketing Data, misschien wel bij Bol.com of ING? Dan  is de Masterclass Data Analyse iets voor jou!

Opleiding met uitzicht op een baan
De masterclass is een state of the art opleidingsprogramma van 6 weken. Je wordt klaargestoomd voor een rol als Marketing Data Specialist bij een bedrijf of instelling. Je wordt getraind op vakinhoud, vaardigheden,  en statistische tools zoals SPSS, SAS, SQL, R en Phyton. Na het afronden van het trainingsprogramma is het doel jou te begeleiden bij een eerste stap op de arbeidsmarkt. Onder de werkgevers bevinden zich partijen als ING, Bol.com, Coolblue, Belastingdienst, Eneco, ANWB,  Wolters Kluwer, de Persgroep en vele, vele anderen.

Kortom: met deze opleiding met uitzicht op een baan heb je alle handvatten en vaardigheden in huis om te starten in een functie als (Marketing) Data Analist, Data Scientist, Database Marketeer, Campagne Manager, Listmanager, Retention Analist, Dataminer  etc. En de opleiding wordt je, na selectie, zonder kosten aangeboden!

Wat zijn de eisen?

  • Je hebt een afgeronde Master
  • Je bent analytisch, resultaatgericht en communicatief sterk
  • Je hebt een bovenmatige interesse in data en het gebruik van data in Marketing
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift
  • Je bent leergierig en ambitieus en gemotiveerd om je te ontwikkelen tot Marketing Data Specialist
  • De competenties zelfstandig, pragmatisch en gestructureerd passen bij jou

Ja, ik wil deelnemen! Wat moet ik doen?  
Ben jij enthousiast geworden en wil je onderdeel uitmaken van het selectieve gezelschap Masterclass kandidaten? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@cmotions.nl. Wil je meer weten over de Masterclass? Neem dan contact op met Carolina Berkhout of Aline van der Steeg op 033 743 00 00 of recruitment@cmotions.nl.

Interesse? Neem dan contact op met Martijn Diekmann via extern@marug.nl of 06-53910577