Bedrijf
Holland Trading Group
Type
Startersfunctie
Werkgebied
Delfzijl
Sector
Management
Website
https://www.careersbsi.com/

Omschrijving:

Ben jij een commercieel talent, heb je grote ambities en kun je niet wachten om jouw carrière vliegend van start te gaan?

Wij zijn op zoek naar een Junior Salesmanager die samen met ons nieuw succes wil bereiken. Bij ons krijg jij de kans om je te ontwikkelen bij één van meest succesvolle, internationale handelsondernemingen.

Wat ga je bij ons doen?

Jij gaat als Salesmanager je eigen klanten bedienen en legt hiermee de nadruk op de service. Je coördineert moeiteloos het gehele proces van A tot Z. Jouw doel is altijd om het hoogst haalbare te bereiken bij iedere klant en iedere order! Door jouw communicatievaardigheden heb je goed contact met de interne afdelingen zoals Inkoop, Logistiek en Finance.

 • Je bent proactief in het benaderen van potentiele nieuwe klanten en hebt geen probleem met koude acquisitie;
 • Bij het benaderen en behouden van nieuwe klanten horen natuurlijk ook internationale reizen! Tijdens deze reizen ontmoet je bestaande en nieuwe klanten en vinden beursbezoeken plaats;
 • Je zorgt ervoor dat je de beste marges haalt met de in – en verkoop van producten binnen jouw markt;
 • Je zorgt voor de uitvoering en realisatie van de opgestelde verkoopcontracten en daarnaast behoud je het overzicht wat betreft de debiteuren,- assortiment- en margebeleid.

De afdeling waar jij aan de slag gaat, richt zich op de groothandel van Parfum; oftewel bevoorraden van allerlei soorten onafhankelijke detailhandelaren in Europa met binnenlandse producten tegen een mooie prijs. Je komt te werken met een getalenteerd en gemotiveerd team, dat recent een nieuwe weg is ingeslagen. De focus ligt nu met name op de Long-tail strategie en er wordt er voornamelijk via online business gehandeld. Daarnaast worden nieuwe logistieke strategieën ontwikkeld om onze Autostore (orderpicksysteem) robots nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de klanten en consumenten.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Intensieve begeleiding en een traineeship;
 • Interessante bonusstructuur;
 • Een eigen sportschool waar je gratis gebruik van maakt;
 • Leuke personeelsuitjes;
 • Werk in een jonge, ambitieuze en succesvolle omgeving.

Wie zijn wij?

HTG is een internationaal en commercieel bedrijf met een ambitieuze doelstelling: over 10 jaar 10 keer zo groot zijn. Wij willen altijd de beste speler zijn in onze markt. Voor onze klanten zijn we een betrouwbare, professionele en flexibele partner. Onze benadering van de markt is uniek en ons credo is niet voor niets get it right the first time: we handelen altijd doelgericht en efficiënt. Hoe we dat waar maken? Met de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is

Het Traineeship

HTG is gericht op jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Dit doen we door middel van een training on the job met een aangewezen coach én de HTG Academy. Deze Academy is speciaal ontwikkeld voor startende professionals, zoals jij! De Academy heeft als doel om jou persoonlijk en professioneel te laten groeien. Hierbij komen ook andere onderdelen aan bod die van invloed zijn op jouw werkveld waaronder Sales, Inkoop, Logistiek, Finance en ICT gerelateerde modules.

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal een afgeronde (commerciële) HBO opleiding;
 • Werkervaring tussen de circa 0 en 2 jaar;
 • Jij hebt een passie voor commercie, je volgt dagelijks de ontwikkelingen in de wereldeconomie en je bent klaar voor een internationale carrière;
 • Je bent ambitieus, ondernemend en avontuurlijk ingesteld;
 • Naast jouw commerciële vaardigheden zijn jouw analytische vaardigheden sterk ontwikkeld;
 • Het is een pré als je stage hebt gelopen bij een nationale of internationale webshop;
 • Naast Nederlands spreek je uitstekend Engels en het is mooi meegenomen als je nog een extra vreemde taal spreekt.

 Interesse? Neem dan contact op met Freek van Haarlem via extern@marug.nl of 06 10 22 72 98