Bedrijf
Holland Trading Group
Type
Traineeship
Werkgebied
Delfzijl
Sector
Management
Website
http://www.hollandtradinggroup.com/jobs-careers

Omschrijving:

Als marketingtalent krijg jij dé kans om bij HTG aan de slag te gaan! Houd jij van uitdagingen en kan je niet wachten om jouw talent verder te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een Trainee Marketing Medewerker.

HTG is een internationaal en ambitieus, commercieel bedrijf met een ambitieuze doelstelling: over 10 jaar 10 keer zo groot zijn. Wij willen altijd de beste speler zijn in onze markt. Voor onze klanten zijn we een betrouwbare, professionele en flexibele partner. Onze benadering van de markt is uniek en ons credo is niet voor niets get it right the first time: we handelen altijd doelgericht en efficiënt. Hoe we dat waar maken? Met de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is!

De functie
Binnen HTG krijg jij de kans om je van trainee tot zelfstandig professional te ontwikkelen bij ons Business Support Center (BSC). Wij zoeken een collega die zich helemaal thuis voelt in een actieve en ambitieuze omgeving. Voor jou is het geen enkel probleem om kennis snel eigen te maken en zelfstandig aan de slag te gaan. In deze veelzijdige functie kun jij je marketing- & communicatietalent ten volle inzetten én  komen jouw leidinggevende kwaliteiten en onderzoek skills ook goed van pas.

 • Jij wordt het boegbeeld van HTG waarbij je contact onderhoudt met onder andere hogescholen, universiteiten en studieverenigingen;
 • Jouw organisatietalent zet je in bij de projectcoördinatie, hierbij kunnen je denken aan campagnes en evenementen op bijvoorbeeld hogescholen;
 • Jij bent dé persoon die vragen beantwoordt die bij de afdeling Business Support Center (BSC) binnenkomen en je zorgt voor een goed relatiebeheer;
 • Je bent verantwoordelijk voor ons beleid op het gebied van acquisitie en kwalitatief (markt)onderzoek;
 • Per periode vallen er zo’n 5 tot 10 (HBO-)studenten onder jouw hoede en jij begeleidt ze bij hun (afstudeer)onderzoeken.

Het BSC biedt ondersteuning aan onze commerciële afdelingen en is verantwoordelijk voor alle communicatie activiteiten van HTG. Ons BSC bestaat uit 4 personen, 1 Communicatie medewerker, 1 medewerker Marketing, 1 Office Assistent en onze Manager. Daarnaast begeleidt het BSC per half jaar tussen de 5 tot 10 commerciële stagiaires met hun afstudeerprojecten en meeloopstages.

Wat vragen we van jou:

 • Een onlangs afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in de richting van Marketing; 
 • Je hebt ca. 0 tot 1 jaar werkervaring na afronding van je opleiding;
 • Jij bent te typeren als proactief, vindingrijk en een echt organisatietalent;  
 • Ervaring met (studenten) begeleiding vanuit een (bij)baan is een pré;
 • Je spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels in woord en geschrift.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een fulltime job van 40 uur per week;
 • Verschillende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden; 
 • Interessante bonusstructuur; 
 • Gratis gebruik van onze eigen sportschool; 
 • Leuke personeelsuitjes; 
 • Een jonge, dynamische en snelgroeiende omgeving.

Het Traineeship
HTG is gericht op jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Dit doen we door middel van een training on the job met een aangewezen coach én de HTG Academy. Deze Academy is speciaal ontwikkeld voor startende professionals, zoals jij! De Academy heeft als doel om jou persoonlijk en professioneel te laten groeien. Hierbij komen ook andere onderdelen aan bod die van invloed zijn op jouw werkveld waaronder Sales, Inkoop, Logistiek, Finance en ICT gerelateerde modules.

Meteen solliciteren of nog vragen?
Ben jij op zoek naar een dynamische marketingfunctie, waarbij je middenin de business staat en die de basis legt voor een uitdagende carrière bij HTG? Solliciteer dan direct op onze vacature!

Stuur je motivatie met CV uiterlijk (eerder=beter) 24 april naar sollicitatie@hollandtradinggroup.com.

Interesse? Neem dan contact op met Martijn Diekmann via extern@marug.nl of 06-53910577