Bedrijf
Grolsch
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Sector
Online, Management

Omschrijving

Content koning/koningin gezocht! Ben jij creatief en visueel ingesteld en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van storytelling? Krijg je helemaal de kriebels bij het lezen van deze “saaie” vacaturetekst en denk je dit beter te kunnen? Dan kunnen wij jou de perfecte stage bieden binnen het brand team van Koninklijke Grolsch!

Stage Content Marketing
Meantime Brewing Company

Craftbeer is booming! Overal zie je brouwerijen opduiken die de meest bijzondere bieren brouwen, zo ook Meantime Brewing Company. Meantime vindt haar oorsprong in Londen, dat daar gezien wordt als een van de leiders van de craftbeer revolution. Deze Londense heritage is dan ook duidelijk in het DNA van het merk verweven. Als een van de premium merken binnen het portfolio van Grolsch staat Meantime op het punt ook de grote steden in Nederland te veroveren. Samen met jou gaan we deze doelstelling realiseren.

Hoe we dit gaan doen?

Onze doelgroep is met name geïnteresseerd in het verhaal achter het bier. Om dat verhaal goed te vertellen zijn we op zoek naar een stagiair Content Marketing voor Meantime. Samen met de brandmanager help jij mee een content strategie te ontwikkelen voor de digitale kanalen van Meantime. Aan jou om deze strategie om te zetten naar relevante content waarmee onze doelgroep weten te raken! Denk hierbij aan het schrijven van copy, het maken van video’s/fotografie. Maar ook het beheren van social mediakanalen vallen onder je werkzaamheden.
 

Jouw input wordt zeer gewaardeerd: wij verwachten dus dat je advies durft te geven om ons de juiste richting op te sturen.

Of je nu sterk bent in fotografie, video of copy. Jij vormt bij Grolsch je eigen stage, passend bij jouw passie en talent! Bij content creatie gaat het om het raken en verrassen van de doelgroep, verwachtingen moeten overtroffen worden. Je krijgt dan ook alle ruimte om goede ideeën tot uitvoering te brengen.

Dit neem je mee

  • Je volgt een HBO/WO-opleiding in de richting van multimediadesign/marketing/ communicatie/advertising/audiovisueel.

  • Je beschikt over degelijke film- of fotografievaardigheden en editing skills. Daarnaast ben je altijd up-to-date over de nieuwste onlinetrends!

  • Je hebt een sterk taalgevoel voor zowel de Nederlandse als de Engelse taal en vindt het leuk om pakkende teksten te schrijven. Uiteraard zonder taalfouten :-)

  • Je hebt een creatieve geest en loopt over van ideeën om de content kalender vorm te geven.

  • Als laatste heb je een scherp oog voor detail en affiniteit met craftbeer!

Goed om te weten

  • Mogelijkheid te werken vanuit ons kantoor in Amsterdam of op onze Brouwerij te Enschede.
  • Minimaal 5 maanden, 3-5 dagen in de week.
  • Startdatum in overleg.

Interesse? Neem hier contact op!