Bedrijf
Grolsch
Type
Stage
Locatie
Enschede
Sector
Online, Management

Omschrijving

Direct aan de slag met de merkbeleving van topmerken? Wij bieden een ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere marketing carrière. Je bent volwaardig onderdeel van het team Marketing Operations en leert van ervaren marketing-professionals.

Stage Marketing

FULLTIME

De afdeling Consumer & Shopper Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van de merken Grolsch, Kornuit, Peroni, Grimbergen en De Klok in Nederland. Het team Marketing Operations is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor onder andere het realiseren van verpakkingen, point-of-sale materialen, diverse sites en shops en de merkbeleving in de Grolsch Brouwerij Tour. Dit alles met als doel heel Nederland onze producten te laten leren kennen en zowel de hoofden als de harten van de Nederlandse consument te veroveren.

Dit ga je doen

Tijdens je stage stel je plannen op ter verbetering van de Grolsch Brouwerij Tour en andere merkbelevingen als de Grolsch Shop. Je stelt de plannen niet alleen op, maar voert ze daarna ook nog uit! Daarnaast houd je je bezig met het invullen van een communicatie- en loyaliteitsplan. Je borgt je werkzaamheden door uitwerking van processen en werkinstructies. Met onze begeleiding en jouw proactieve houding, maken we er samen een succes van!

Dit neem je mee

  • Je zit in de laatste fase van je HBO of WO-studie, in de richting van marketing/communicatie;
  • Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en bent thuis in digitale tools als emailmarketing, SEO, SEA, websites (content) en in social media;
  • Je hebt affiniteit met consumentenmarketing;
  • Je bent creatief met Photoshop en in het bezit van een rijbewijs;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief;
  • Je bent slim, formuleert zowel schriftelijk als mondeling vlot, durft kritisch te zijn en kunt goed verkopen.

Kortom je hebt karakter, bent authentiek en weet waar je het over hebt!

Wij bieden

  • De unieke kans om te ervaren hoe het is om te werken bij één van de top FMCG bedrijven;
  • Je maakt deel uit van een ervaren marketingteam in een dynamische markt en bouwt mee aan het succes van de Grolsch merkenportfolio in de Nederlandse markt;
  • Het gaat over een fulltime meewerkstage van minimaal 5 maanden vanaf februari 2018.

Interesse? Neem hier contact op!