Bedrijf
Jacobs Douwe Egberts
Type
Stage
Locatie
Utrecht
Sector
Intelligence, Management
Website
https://www.jacobsdouweegberts.com/nl/careers/your-international-career/netherlands/

Omschrijving

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS vinden we het verbazingwekkend wat er kan gebeuren tijdens het drinken van een kop koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we op ieder moment van iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Zo’n 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffiekampioenen, aanwezig in meer dan 100 landen, vinden elkaar in één gedeelde visie: dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt. In Nederland kent vrijwel iedereen onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR, Pickwick en Piazza D'Oro.

Stagelopen bij Jacobs Douwe Egberts betekent dat je impact kan maken in een dynamische, internationale omgeving. We werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving. Wat je hier doet wordt opgemerkt en heeft impact.

Voor het Nederlandse marketingteam van Douwe Egberts Retail zijn we op zoek naar twee stagiaires. Een stagiair kan per direct starten, en een stagiair zal starten per 1 februari. Beide stages zijn voor een periode van 6 maanden. Het gaat om een meewerkstage, voor 5 dagen in de week. In overleg kan een dag per week gewerkt worden aan een afstudeeropdracht. Je wordt gedurende de stageperiode begeleid door een vaste coach in het team. Daarnaast leg je via ons stagenetwerk ‘JDE Interns’ snel contact met andere stagiairs binnen onze organisatie en kun je deelnemen aan gezellige netwerkborrels en inspirerende masterclasses.

Wat je gaat doen

 • Algemene marketingondersteuning op het Douwe Egberts, Kanis & Gunnink en L’Or merk;

 • Business analyses & marktonderzoek, incl. het bijhouden van markt- en consumententrends;

 • Executie van marketingplannen (bijv. promoties, on-pack communicatie, online- campagnes en merkactivatie waaronder “Burendag”)

 • Ondersteuning van brand management voor daily business;

 • Verpakkingswijzigingen, innovaties, activaties.

Kortom: een veelzijdige marketingstage waarin je ervaring kunt opdoen voor een functie als Junior Brand Manager. De exacte invulling van je werkzaamheden wordt in overleg afgestemd.

Jouw profiel

 • WO Master opleiding en affiniteit met marketing/sales (productontwikkeling, communicatie, activatie);

 • Factbased – Goede analytische vaardigheden;

 • Idea creator – Innovatief, met oog voor trends;

 • Teamplayer – Connector in de organisatie;

 • Zelfstarter – Zelfstandig projecten starten en leiden;

 • Pragmatisch en resultaatgericht;

 • Ondernemend en pro actief;

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (incl. Engels).

We bieden

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders (€ 500,- euro voor een fulltime stage). De stageperiode kan per direct (1 persoon) en per 01/02/18 (1 persoon) van start gaan en is voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse? Neem hier contact op!