Bedrijf
Aegon
Type
Stage
Locatie
Den Haag
Sector
Online, Intelligence
Website
http://werkenbijaegon.nl/

Omschrijving

Ben je benieuwd hoe het leven van een marketeer er nu écht uit ziet? Kan je niet wachten om alles wat je geleerd hebt toe te passen in de praktijk? En wil je tijdens je stage wel iets meer doen dan alleen koffie halen? Dus onze klanten écht helpen om bewustere keuzes te maken voor hun financiële toekomst? Kom dan stage lopen bij Aegon!

Bij Marketing Particulier weten we als geen ander dat het regelen van je financiën niet bepaald leuk is. Zo kiezen wij zelf namelijk ook veel liever voor een avondje Netflix, dan voor een avond vol financiën. Daarom werken de verschillende teams binnen Marketing iedere dag hard aan slimme en eenvoudige oplossingen voor onze klanten. Bijvoorbeeld voor het melden van een schade, het kopen van een huis of het regelen van je pensioen. Zo houden onze klanten, en wij dus ook, meer tijd over voor leuke dingen.
 
Het Team
Ieder team binnen Marketing Particulier heeft een eigen doelstelling. Dit kan zijn het binnenhalen van nieuwe klanten, het behouden van onze huidige klanten, cross- en upsell of andere doelstellingen die van waarde zijn voor onze klanten. Als stagiair draai je als voorwaardig lid mee in één van de multidisciplinaire teams. Zo maak je analyses, doe je échte klantonderzoeken in onze eigen customer experience centre, presenteer je nieuwe data-gedreven inzichten aan je collega’s, help je bij de verdere ontwikkeling van een productgroep en realiseer je campagnes. Geen kopieerwerk en rondjes koffie voor jou dus! Of nou ja.. oké.. als je dan toch koffie voor jezelf haalt, dan neem je natuurlijk ook mee voor je collega’s!   
 

Profiel

Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te popelen om je handen uit de mouwen te steken. Daarbij zoek je altijd naar de beste oplossing en neem je met minder geen genoegen. Je toont initiatief en werkt graag samen met verschillende mensen. Voor de stage vragen wij van jou het volgende:

  • Je bent een talentvolle Universitaire student.
  • Je bent 3e jaars bachelor of Masterstudent in de studierichting van Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde of Economie
  • Je bent onderzoeksgericht.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar van februari tot en met juli.
  • Je analytisch vermogen is ‘on point’. Je bent dus in staat om uit onderzoek nieuwe inzichten te halen.
  • En je hebt al enige ervaring opgedaan bijvoorbeeld in het bestuur van een (studie)vereniging, een stage in het buitenland, met vrijwilligerswerk of misschien zelfs wel een eigen start-up.

Aanbod

Je komt terecht in een gezellig team van professionals. Zij geven je graag een kijkje in de wondere wereld van marketing, maar gooien je ook gelijk in het diepe. Daarbij leren zij je meteen hoe het is om volgens de agile-methode te werken. Je krijgt alle ruimte om je ideeën uit te voeren. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en daarbij kunnen wij ook van jou zeker nog veel leren. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

  • Uitstekende begeleiding van ervaren collega’s.
  • In korte tijd veel verschillende werkzaamheden en projecten.
  • Een mooie vergoeding voor jouw inzet.

Interesse? Neem hier contact op!