Bedrijf
L'Oréal
Type
Internship
Locatie
Hoofddorp
Sector
Online, Management
Website
http://www.loreal.com/careers

Omschrijving

Deze stage is per direct beschikbaar voor 3 maanden.

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om 4 maanden lang jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. De kennis die je op hebt gedaan tijdens jouw studie breng je tijdens de stage in de praktijk. Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar wordt je tevens direct ondersteund in jouw ontwikkeling door onze professionals. Daarnaast krijg je inzicht in andere vakgebieden, zoals Trade Marketing, Account Management en Business Development.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het marketing team op jouw afdeling. Dit betekent dat je de rechterhand wordt van een product manager en meewerkt aan de lokale marketing van een specifiek product of productgroep. Je maakt zowel kennis met de operationele als stragische marketingactiviteiten en draagt hierdoor bij aan de groei van onze merken. Jouw taken zijn onder andere:

  • Marketing analyses maken;
  • Ontwikkeling en creatie van trade brochures en displays voor producten;
  • Aanpassen van verpakkingen aan de Nederlandse markt;
  • Maken van presentaties.

Je bent werkzaam op de Consumer Products Division, Professional Products Division of Active Cosmetics Division.

Wie zoeken wij?

WO Bachelor- of Masterstudenten met:

  • Affiniteit met marketing;
  • Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten;
  • Ondernemend, creatief en een sterk analytisch vermogen;
  • Fulltime beschikbaar 

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Interesse? Neem hier contact op!