Bedrijf
L'Oréal
Type
Internship
Locatie
Hoofddorp
Sector
Management
Website
http://www.loreal.com/careers

Omschrijving

Deze stage is beschikbaar vanaf mei 2018 of juli 2018.

De missie van Trade Marketing is om onze merken zo sterk mogelijk naar voren te brengen bij onze retailers door grote, unieke key-momenten bij hen te claimen. Voor elke retailer bedenkt Trade Marketing een eigen programma (''Tailor Made'') en fungeert het als schakel tussen sales en marketing. 

Jouw functie

Als stagiair ondersteun jij de Trade Marketeers tijdens de uitrol van het Trade Promotie programma. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen: elementen in het winkelpunt (o.a. etalagemateriaal opmaken), digitale elementen (o.a. banners, social media campagnes) en events. Daarnaast leer je door middel van analyses en marktonderzoek welke promotie-elementen effectief zijn voor de verschillende merken in een zeer dynamische markt. 

Als Trade Marketing stagiair krijg je dus de kans om kennis te maken met diverse disciplines waarbij je je zowel op commercieel als op marketinggebied kan ontwikkelen.

De Afdeling

De Trade Marketing Stagiair zal actief zijn op de Consumenten Divisie of Luxe Divisie. Binnen deze divisies speelt de Trade Marketing afdeling een cruciale rol. De afdeling houdt zich bezig met het implementeren en tracken van Trade Promotie programma’s voor retailers. Zo probeer je de sales en merkzichtbaarheid/categorie aanwezigheid van onze merken te verhogen. 

Als Trade Marketeer sta je midden in de organisatie en werk je nauw samen met verschillende interne afdelingen - Sales, Marketing, Training en het Field team. Samen probeer je het maximale resultaat uit het Trade Promotie programma te behalen en de beste strategie voor verschillende retailers te creëren (bijv. Douglas of Etos). Hiervoor ben jij het aanspreekpunt naar de klant.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een WO achtergrond met een sterke affiniteit voor de dynamiek van een FMCG. Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent creatief met een oog voor detail en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt naast je studie relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten gehad. Je bent ondernemend, een echte teamplayer en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Daarnaast ben jij zelfstandig en communicatief sterk. 

Kortom, wij zijn op zoek naar toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun sterke overtuigingen en ideeën het verschil willen maken.

Wil jij een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij jou?

De stage is een fulltime meewerkstage van 6 maanden (in overleg is 5 maanden ook mogelijk). Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €650,- en indien je niet meer beschikt over een studenten-OV krijg je reiskostenvergoeding.

Interesse? Neem hier contact op!