Bedrijf
Achmea
Type
Internship
Locatie
Leiden
Sector
Online, Management
Website
https://www.werkenbijachmea.nl/Paginas/default.aspx

Omschrijving

De functie

Op de afdeling marketingcommunicatie maken we veel content. Samen met collega’s van o.a. marketing en online schrijven we teksten voor mailings, social kanalen en artikelen voor de website. Ook maken we campagnes, groot en klein. Om ervoor te zorgen dat al deze on- en offline uitingen correct en kwalitatief goed zijn laten we deze controleren door collega’s van andere afdelingen. Denk hierbij aan collega’s van juridische zaken en productmanagement. Hiervoor hebben we een proces ingericht. Dit noemen we de goedkeuringsprocedure. 

Onze communicatie beweegt van massacommunicatie naar gepersonaliseerde communicatie. Daarbij zijn we in de afgelopen jaren Agile gaan werken en zijn verantwoordelijkheden veranderd. Dit vraagt om aanpassingen in onze goedkeuringsprocedure. Hier zijn we al mee gestart, maar er is nog genoeg werk te verzetten.

Daarom zijn wij op zoek naar een student die mee wil werken aan de verbetering van dit proces. Je analyseert het proces, gaat op zoek naar verbeteringen en voert deze door. Hiermee verhoog je de kwaliteit en snelheid van onze uitingen naar klanten. En je maakt veel interne collega’s blij. Want door een verbeterd proces kunnen zij lekker werken. Kortom een klus met concrete resultaten en veel voldoening!

Het profiel

Ben jij een initiatiefrijke en resultaatgerichte HBO- of WO-student? En ben je op zoek naar een meewerkstage gericht op procesoptimalisatie? Laat het ons weten!

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Je bent onderdeel van het team marketingcommunicatie bestaande uit 14 collega’s. Samen met communicatiespecialisten, vormgevers en een beeldredacteur, voer je regie op de communicatievraagstukken en -processen richting onze klanten.

Wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken in een multidisciplinaire omgeving met o.a. communicatiespecialisten, marketeers, productmanagers en analisten.  Je bent welkom voor 36 uur per week en krijgt een stagevergoeding van €400,- bruto (HBO) of €450,- bruto (WO). 
De stage vindt plaats op onze locatie in Leiden, direct naast het station. 
Thuiswerken op woensdag of vrijdag en 4 dagen van 9 uur behoren tot de mogelijkheden. Je krijgt namelijk een laptop waarmee je overal kan werken. Daarnaast mag je professionele begeleiding van ons verwachten en krijg jij de ruimte om op persoonlijk én professioneel vlak jezelf te ontwikkelen. 
De startdatum is 1 september 2018, of eerder als jou dat beter uit komt.

Interesse? Neem hier contact op!