Bedrijf
AdResults
Type
Traineeship
Locatie
Groningen
Sector
Online, Management
Website
https://adresults.nl/

Omschrijving

AdResults is opzoek naar online marketing trainees!

AdResults start op 3 september 2018 weer met een Traineeship online marketing voor ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde starters/studenten die recent een HBO of WO opleiding hebben afgerond!

Let op: reageer voor 31 augustus 2018, want we hebben nog maar twee plekken beschikbaar!

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100), leukste en één van de snelst groeiende (bron: FD Gazellen 2017, Top 250 Groeibedrijven en Deloitte Fast 50) online marketing bureaus van Nederland? Meld je dan aan voor het Traineeship online marketing bij AdResults! Wij zullen je opleiden om één van de beste online marketeers van Nederland te worden.

Het Traineeship zal minimaal zes maanden duren, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van search advertising (SEA), Google Adwords, Bing Ads, website optimalisatie (SEO), social media marketing (Facebook & Instagram), Google Analytics, feed management, affiliate marketing en display advertising. Na het afronden van het Traineeship zal je opgeleid zijn tot een volwaardig online marketeer en kun jij, afhankelijk van jouw inzet en kwaliteiten, verantwoordelijk worden voor het campagnemanagement van klanten van AdResults!

Hoe ziet het Traineeship voor online marketeer eruit?

De eerste twee maanden van het Traineeship zit jij elke dag samen met een ervaren online marketeer (met meerdere jaren werkervaring) om te beginnen met de basisbeginselen van Google AdWords. Na het behalen van jouw Google AdWords certificeringen zal jij ook getraind worden in andere online marketing kanalen. Na deze intensieve eerste twee maanden gaan wij jou koppelen aan een ervaren online marketing consultant bij AdResults, zodat jij mee kan werken aan zijn/haar klanten. Een groot gedeelte van de klanten van AdResults behoort, op basis van omzet, tot de 100 grootste webwinkels in Nederland (bron: Twinkle 100). Klanten van AdResults zijn o.a. Body & Fit, Azalp, Travelbags, Agradi, De Online Drogist, Formido, Pets Place, Halfords, Noppies, Dekbed Discounter, JOSH V, etc.

Na het Traineeship online marketeer

Nadat jij het Traineeship succesvol hebt afgerond, zal jij als online marketeer zelfstandig aan de slag gaan voor klanten van AdResults. De basis van jouw werkzaamheden is Google AdWords. Afhankelijk van jouw kennis, inzet en ervaring is het mogelijk om in deze functie door te groeien tot senior online marketeer. De werkzaamheden zullen uitgebreid worden naar andere marketingkanalen, zoals bijvoorbeeld: Bing Ads, Marktplaats AdMarkt, affiliate marketing, vergelijkersmanagement, feed management, social media advertising (Facebook & Instagram), SEO, site speed, Google Analytics en/of display advertising.

Waarom werken bij AdResults?

De bedrijfscultuur van AdResults is uniek: AdResults stelt zowel haar klanten als haar werknemers voorop. De nadruk ligt hierbij vooral op prestaties die bijdragen aan het succes van het bedrijf als geheel. Werknemers worden gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling om als individu verder door te groeien. Nieuwe ideeën worden altijd enthousiast ontvangen, getest en na gebleken geschiktheid in praktijk gebracht.

De mensen bij AdResults vormen een hecht team; iets dat de onderlinge communicatie zeer ten goede komt. Een goede communicatie vormt namelijk de basis voor een productief en eensgezind team. Hieruit blijkt dat de juiste mensen met de juiste middelen, bergen kunnen verzetten.

Wat biedt AdResults haar werknemers?

 • In-house trainingen voor: search advertising (Google Adwords en Bing Ads), SEO & site speed, feed management (tools), display advertising, social media advertising (Facebook & Instagram), Google Analytics, affiliate marketing, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied en voor jouw klanten het verschil te maken.
 • Ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
 • Leuke en uitdagende baan in het centrum van Groningen.
 • Een marktconform salaris van een online marketeer.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een team van gemotiveerde collega’s.
 • Een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten (bijvoorbeeld het ontwikkelen van handige tools) zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht.
 • Een werkomgeving die zich kenmerkt door een jong team met een zeer hoog kennisniveau.
 • Een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding
 • Affiniteit met online (marketing).
 • 40 uur per week beschikbaar.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Beschikken over de volgende eigenschappen: enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, teamspeler, communicatief en een ondernemende spirit!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van Google AdWords, Google Analytics, HTML en Microsoft Excel is een pré.

Wie wij zijn?

AdResults is hèt full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top-500 adverteerders in de Benelux: genomineerd FD Gazelle, Deloitte Fast 50, Top 250 Groeibedrijven, Google Premier Partner & Channable Gold Partner.
Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait bij ons om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van! AdResults staat voor “Advertising Results”. Onze kennis, expertise en betrokkenheid willen wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten. Onze jarenlange online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Doordat wij gewend zijn aan de voortdurende uitdaging van ingewikkelde problemen, in een wereld waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, lossen wij complexe kwesties op om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en te perfectioneren.

https://marug.nl/f/files/showimage/original/header.png

Herken jij jezelf in dit Traineeship en ga jij de uitdaging aan?

Heb jij affiniteit met online marketing? Meld je dan aan voor 31 augustus 2018 voor het Traineeship online marketeer!

Interesse? Neem hier contact op!