Omschrijving  || Interesse? || Stages & Vacatures

Omschrijving MARUG Pool

De MARUG is de verbindende factor tussen studenten en het bedrijfsleven op het gebied van marketingstages en -vacatures. Om deze taak nog beter te kunnen uitvoeren, is de MARUG Pool in het leven geroepen. De MARUG Pool is een groep met studenten die allemaal op zoek zijn naar een marketinggerelateerde stage of vacature. Om deze studenten te helpen met het vinden van de beste match, is de functionaris externe betrekkingen van het bestuur actief bezig met het koppelen van studenten aan stages en vacatures. Dit gebeurt allemaal op basis van een ingestuurd cv en persoonlijk contact met de functionaris extern over wensen en verwachtingen van een stage of vacature. Op deze manier kan er een goede match met een bedrijf worden gevonden. 

Interesse?

Heb je interesse in een marketingstage of -vacature? Geef je dan snel op voor de MARUG Pool zodat de MARUG jou actief kan helpen met zoeken naar de perfecte stage of vacature bij een bedrijf dat bij je past. Dit kun je doen door je cv door te sturen naar de Campus Recruiters (campusrecruiters@marug.nl), dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Ook voor meer informatie over de MARUG Pool kun je contact opnemen met de Campus Recruiters. 

Overzicht stages & vacatures

Wil je direct zien welke stages en vacatures we op dit moment aanbieden? Kijk dan naar het overzicht van de stages en vacatures van de MARUG