De MARUG biedt haar studenten de mogelijkheid om in contact te komen met een divers aantal bedrijven. Eén van de manieren voor studenten is door deel te nemen aan onze Recruitment Events. Voor dit jaar staan er nog een aantal van deze Recruitement Events gepland:
 

Master Intelligence Event - 17 mei

Het MARUG Intelligence Event geeft je de kans om je marketing intelligence talenten in de praktijk te laten zien en te oefenen. Dit evenement is daarom ook gericht op MSc Marketing Intelligence studenten. Ook zijn de studenten die het vak Customer Models hebben van harte uitgenodigd. Het is de perfecte kans om in contact te komen met ING, Wehkamp en Cmotions, die alle drie een presentatie en een case gaan geven. Hier zul je erachter komen hoe zij alle data verzamelen en verwerken om zo de beste strategie voor hun bedrijf in te richten. Er zal op deze dag in teams aan de eerste case worden gewerkt, waarna de winnende teams doorgaan naar de finalecase van ING, waar het winnende team 500 euro wint! Aan de verliezende teams zullen verschillende Intelligence Alumni iets vertellen over de eerste stappen die zij hebben genomen na het afronden van de MSc Marketing Intelligence.

ING Diner - 23 mei

Woensdag 23 mei zal het eerste ING Recruitment Diner voor MSc Marketing studenten plaatsvinden. Onder het genot van drie gangen zullen we kennis maken met het bedrijf en verhalen horen van haar huidige Trainees, allemaal in onze eigen stad. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij ING en hoe het is om er te werken? Schrijf je dan nu in! Studenten zullen worden gekozen op basis van hun cv.