Algemene informatie || Functies || Huidige commissie || Interesse?

Algemene informatie

De MARUG Marketing Conference is het grootste studenten Marketing congres van Nederland. Ongeveer 500 studenten en bedrijfsdeelnemers bezoeken dit evenement jaarlijks. Tijdens dit congres zullen er lezingen en workshops plaatsvinden gerelateerd aan een specifiek thema. De vorige jaren waren de thema's o.a. "The Cloud of Connections", "The Jungle of Data", "Marketing 2020" en "Co-Creation". Samen met het Conference bestuur zorgt de Dagorganisatie commissie voor een onvergetelijk congres! Kijk voor meer informatie op de MARUG Conference website.

De Dagorganisatie van de MARUG Marketing Conference is een uitdagende commissie waarin je samenwerkt in een grote groep, maar ook verantwoordelijkheid draagt richting de organisatie van het grootste evenement van de MARUG. Kortom, een mooie mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen naast je studie en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken. Echt een aanrader!
~ Siri de Ruiter (Conference Dagorganisatie 2015-2016)

 

Als Dagorganisatie lever je een belangrijke bijdrage aan de laatste maanden in de voorbereiding voor de MARUG Conference. Je helpt het Conference bestuur met de laatste loodjes van de organisatie, maar ook zeker met frisse inzichten en ideeën. Je zorgt voor promotieweken, de sponsoring van bedrijven of je denkt na over de opbouw in Martiniplaza. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van bedrijfsdeelnemers voor het congres. Op de dag zelf ben je samen met het Conference Bestuur verantwoordelijk voor alles wat met de dag te maken heeft.

  • Aantal commissieleden: 4
  • Taal: alleen open voor Nederlandssprekende studenten
  • Sollicitatiedeadline: 2 oktober
  • Duur: oktober t/m maart
  • Werkdruk: 6 uur per week

 

Functies

Productsponsoring
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productsponsoring voor de dag zelf en voor in de goodiebag. De deelnemers krijgen aan het eind van de dag een goed gevulde goodiebag mee, daar ben jij verantwoordelijk voor! Je zult veel bedrijven gaan benaderen hiervoor, dus een vlotte babbel zal erg van pas komen. Verder ontferm je je over de prijzen die verloot kunnen worden gedurende de promotie periode en natuurlijk de sponsoring hiervan.

Promotie
De functionaris promotie is verantwoordelijk voor het social media beleid van de MARUG Marketing Conference. Zo zul je bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram oppakken en hier een beleid voor opstellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de promotie stunt, waarbij je op Zernike voor bekendheid zorgt van de MARUG Conference. Ook het plannen van flyermomenten en collegepraatjes zijn voorbeelden van taken van de functie promotie. Zoals vanzelfsprekend is creativiteit bij deze functie dan ook onmisbaar.

Acquisitie
Acquisitie is de ondersteunende functie voor het binnenhalen van bedrijfsdeelnemers. Het werven van bedrijfsdeelnemers is een erg belangrijke functie en hierdoor kom je veelvuldig in contact met bedrijven, waarbij een vlotte babbel en doorzettingsvermogen belangrijk is. Jouw taak is het warm maken van lokale ondernemers en marketing-geïnteresseerden voor de Conference. Dit zal je in samenwerking doen met de functionaris dagorganisatie van het Conference Bestuur. Verder ben je verantwoordelijk voor de awareness van de Marketing Pitch onder studenten, het onderdeel van de Conference waarbij getalenteerde studenten voorafgaand een case zullen uitwerken.

Media, Techniek & Organisatie
De functie Media, Techniek & Organisatie is een erg leuke en diverse functie. Allereerst ben je verantwoordelijk voor het monteren van de filmpjes die worden afgespeeld bij de opkomst van de sprekers en het maken van een technisch draaiboek. De aankleding van het podium valt ook onder je verantwoordelijkheid en voor op de dag zelf regel je een fotograaf die alle hoogtepunten vastlegt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het regelen van zaken als een hotel voor sprekers, auto's en aanwezigheid van EHBO. Kortom, een veelzijdige en onmisbare functie binnen de dagorganisatie!

Conference Dagorganisatie 2018

De huidige Conference Dagorganisatie commissie bestaat uit:

Productsponsoring: Merinde van de Ven
Media, Techniek en Organisatie: Evi Gorter
Promotie: Whitney Raskeyn
Acquisitie: Jules Angenent


V.l.n.r.: Merinde, Jules, Whitney, Evi

Interesse?

Voor meer informatie over deze of andere commissies of de verschillende functies, kun je contact opnemen met Julia Weekenstroo. Natuurlijk kun je ook altijd even langskomen op het WSN 5414, kamer 0032.