Wil je ook actief worden bij de MARUG? Laat het ons weten!

MARUG borrel || Actief Ledenweekend || PACjesavond || BBQ || Actieve Leden Diner

Actief lidmaatschap bij de MARUG is meer dan alleen ontwikkeling op professioneel vlak, het is namelijk ook ontzettend gezellig! Enthousiaste actieve leden zijn van groot belang voor een vereniging. Vandaar dat de MARUG verschillende activiteiten organiseert voor de actieve leden. Zo is er elke eerste donderdag van de maand de MARUG borrel. Daarnaast organiseert de Promotie en Activiteiten Commissie (PAC) verschillende activiteiten voor de actieve leden, zoals het Actief Ledenweekend. Tot slot krijgt elke commissie een persoonlijk bedankdiner aan het eind van het commissiejaar. 

MARUG Borrel

Elke eerste donderdag van de maand vindt de legendarische MARUG borrel plaats in 't Vaatje. De MARUG borrel wordt altijd druk bezocht en is bij uitstek de gelegenheid om de andere leden beter te leren kennen. Tijdens de borrels worden nieuwe commissies en thema's van evenementen bekend gemaakt. Ook gaat dan de MARUG'er van de maand de bar op. Daarnaast is bier, wijn en fris van 22:00 tot 01:00 maar €0,50!

Actieve Ledenweekend

Op 10 en 11 november zal het Actieve Ledenweekend weer plaatsvinden. Dit weekend wordt ieder jaar georganiseerd door de Promotie en Activiteiten Commissie voor alle actieve leden van de MARUG. Tijdens dit weekend leer je andere actieve leden en commissies goed kennen door de leuke activiteiten en het afsluitende feest. Het thema van het Actieve Ledenweekend 2017 was 'MARUG on tour: all around the world'. Schrijf je nu in via deze link! 

PACjesavond

Ben jij wel braaf geweest dit jaar? Pas anders maar op! Op 6 december 2018 is Sinterklaas weer in het land en op deze PACjesavond van de MARUG zal hij gedichten voorlezen over alle acties en gênante verhalen van de actieve leden. Aansluitend vindt de MARUG Borrel plaats in café 't Vaatje.

Actieve Leden Diner

Om het nieuwe jaar sprankelend te beginnen organiseert de MARUG jaarlijks een diner voor alle actieve leden! Voor een klein bedrag krijg je een voor- en hoofdgerecht en 2 drankjes (bier, wijn, of fris). Na een heerlijk diner op locatie vervolgen we de avond bij de MARUG borrel in 't Vaatje. Het Actieve Leden Diner vindt jaarlijks plaats in februari. 

Actieve Leden Barbecue

Op vrijdag 24 mei 2018 vindt de jaarlijkse Actieve Leden Barbecue weer plaats. Deze barbecue wordt elk jaar georganiseerd door de Promotie en Activiteiten Commissie, en is bedoeld om alle actieve leden in de watten te leggen voor hun bijdrage afgelopen jaar.