MARUG borrel || Actief Ledenweekend || PACjesavond || BBQ || Actieve Leden Diner

Actief lidmaatschap bij de MARUG is meer dan alleen ontwikkeling op professioneel vlak, het is namelijk ook ontzettend gezellig! Enthousiaste actieve leden zijn van groot belang voor een vereniging. Vandaar dat de MARUG verschillende activiteiten organiseert voor de actieve leden. Zo is er elke eerste donderdag van de maand de MARUG borrel. Ook zijn er leuke activiteiten zoals hieronder beschreven. Daarnaast krijgt elke commissie een persoonlijk bedankdiner aan het eind van het commissiejaar. Alle actieve leden activiteiten worden georganiseerd door de Promotie en Activiteiten Commissie.

MARUG Borrel

Elke eerste donderdag van de maand is de legendarische MARUG borrel. De MARUG borrel wordt altijd druk bezocht en is bij uitstek de gelegenheid om de andere leden beter te leren kennen. Tijdens de borrels worden nieuwe commissies en thema's van evenementen bekend gemaakt. Ook gaat dan de MARUG'er van de maand de bar op! De MARUG borrel vindt altijd plaats in 't Vaatje. 

Actieve Ledenweekend

Op 10 en 11 november zal het Actieve Ledenweekend weer plaatsvinden. Dit weekend wordt ieder jaar georganiseerd door de Promotie en Activiteiten Commissie voor alle actieve leden van de MARUG. Tijdens dit weekend leer je andere actieve leden en commissies goed kennen door de leuke activiteiten en het afsluitende feest. Het thema van het Actieve Ledenweekend 2017 is 'MARUG on tour: all around the world'. Schrijf je nu in via deze link! 

PACjesavond

Ben jij wel braaf geweest dit jaar? Pas anders maar op! Op 6 december 2018 is Sinterklaas weer in het land en op deze PACjesavond van de MARUG zal hij gedichten voorlezen over alle acties en genante verhalen van de actieve leden. Aansluitend vindt de MARUG Borrel plaats in café de 't Vaatje.

Actieve Leden Barbecue

Op vrijdag 24 mei 2018 vindt de jaarlijkse Actieve Leden Barbecue weer plaats. Deze barbecue wordt elk jaar georganiseerd door de Promotie en Activiteiten Commissie, en is bedoeld om alle actieve leden in de watten te leggen voor hun bijdrage afgelopen jaar. 

Actieve Leden Diner

Om het nieuwe jaar sprankelend te beginnen organiseert de MARUG jaarlijks een diner voor alle actieve leden! Voor een klein prijsje krijg je een voor- en een hoofdgerecht en 2 drankjes (bier, wijn, of fris). Na een heerlijk diner op locatie vervolgen we de avond op de MARUG borrel in 't Vaatje. Het Actieve Leden Diner vindt jaarlijks plaats in februari.