Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

International student? Go to the English application form for internationals.

 

Het MARUG lidmaatschap kost slechts €8 per collegejaar, (€4 voor het resterende jaar als je na februari lid wordt) en heeft vele voordelen. Na afstuderen wordt een studentlidmaatschap automatisch omgezet in een MARUG Pluslidmaatschap wat het eerste jaar €11,50 kost en €23 in de daaropvolgende jaren. Het MARUG lidmaatschap geldt tot wederopzegging vóór 1 september voor het gehele collegejaar. Door middel van een e-mailtje naar secretaris@marug.nl is het mogelijk om je af te melden.

 Contactgegevens

Studie

Studentennummer gelieve zonder S ervoor invullen, alleen de cijfers.
Bankgegevens

Vanaf heden gaan banken gebruik maken van een IBAN nummer (International Bank Account Number). Weet je niet precies wat je eigen nummer is, dan kan je dit via de website van je eigen bank opzoeken, of via de IBAN en BIC Service. Mijn MARUG
Overig

Door je aan te melden als MARUG lid, machtig je de Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen (Nettelbosje 2,9747 AE Groningen, bankrekeningnummer NL93ABNA0539425877) om de jaarlijkse contributie van je rekening af te schrijven en ga je akkoord met het huishoudelijk reglement en het privacybeleid van de MARUG.


Volg de MARUG via social media en like ons op Facebook of volg ons via LinkedIn