Marketing Associatie Nederland || Nationale Marketing Strijd || Dutch Marketing Thesis Awards || Register Marketeer Academy

Marketing Associatie Nederland

De MARUG is onderdeel van de Marketing Associatie Nederland (M.A.N). Naast de MARUG maken ook de marketingverenigingen uit Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Maastricht deel uit van de M.A.N. De M.A.N. biedt een aantal nationale evenementen en netwerken waar ook MARUG-leden aan deel kunnen nemen. 

Nationale Marketing Strijd

Ieder jaar strijden 200 topstudenten van 12 Nederlandse universiteiten op dit evenement om de titel "Grootste Marketeer van het jaar". Na een aantal voorrondes zullen de studenten twee dagen lang aan cases van verschillende interessante bedrijven uitgewerkt, waarna de finale de einduitslag brengt. Dit jaar wordt de Nationale Marketing Strijd vanuit Groningen georganiseerd.

Dutch Marketing Thesis Awards

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de NIMA, voor studenten die genomineerd zijn vanuit de deelnemende steden voor de Dutch Marketing Thesis Award. Dit is onderdeel van de Dutch Marketing Awards.

Register Marketeer Academy

De Register Marketeer Academy (RM Academy) is een samenwerkingsverband tussen NIMA en Marketing Associatie Nederland. De RM Academy biedt de mogelijkheid om Register Marketeers met studenten te verbinden. Register Marketeers zijn marketeers die al meer dan 15 jaar werkzaam zijn op het gebied van marketing. Op deze manier kunnen Register Marketeers kunnen hun kennis door middel van een presentatie danwel workshop overdragen aan studenten, en, krijgen zij via studenten een vernieuwende kijk op marketing. Tevens is elke sessie ingericht naar een bepaald thema, waarvan citymarketing, sales in de veranderende wereld en SEO marketing voorbeelden zijn.

 8 à 10 keer per jaar vindt een RM Academy plaats, elke keer in een andere stad in Nederland. In elke stad waar een dochtervereniging van Marketing Associatie Nederland zit wordt minstens eens per jaar een RM Academy gehouden. De RM Academy vindt ‘s avonds plaats en is toegankelijk voor zowel Register Marketeers als studenten. Om te kijken wanneer een RM Academy bij jou in de buurt plaats vindt kun je kijken in de agenda op deze website.