Word lid van de Marketing Associatie van de Rijksuniversiteit Groningen! Door een MARUG lid te worden zal je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste marketing ontwikkelingen en de stage mogelijkheden binnen marketing bedrijven. Daarnaast krijg je korting op de evenementen die door ons georganiseerd worden, dit zijn bijvoorbeeld de Recruitment Days, MARUG Conference maar ook verschillende cursussen zoals SPSS en Google Analytics. Ook organiseren we jaarlijks een buitenlandse trip waarbij we verschillende bedrijven bezoeken. Ook vinden er meerdere inhousedagen plaats waar jij als MARUG lid aan mee kan deelnemen. Zo zijn we bijvoorbeeld naar Unilever, L'Oréal, Capgemini, Google, LinkedIn en Facebook gegaan. Ook is er iedere eerste donderdag van de maand is er de MARUG borrel in Café 't Vaatje. Op deze borrels is bier, fris en wijn slechts €0,50! 

Naast het volgen van evenementen kun je bij de MARUG ook zelf evenementen kunnen gaan organiseren. Bij de MARUG zijn veel verschillende mogelijkheden om commissiewerk op te doen. Hierbij kun je je organisatorische vaardigheden en marketingkennis in de praktijk brengen als jij een van onze andere evenementen organiseert. Je komt hierbij ook in contact met bedrijven. Voor meer informatie, neem contact op met onze Interne Betrekkingen Britt Piket via 06-17363460 of intern@marug.nl.

Een actief lidmaatschap bij de MARUG is meer dan alleen ontwikkeling op professioneel vlak, het is namelijk ook ontzettend gezellig! Enthousiaste actieve leden zijn van groot belang voor een vereniging. Vandaar dat de MARUG verschillende activiteiten organiseert voor de actieve leden. Zo is er elke donderdag van de maand de MARUG borrel. Ook zijn er leuke activiteiten zoals het actieve leden weekend, PACjesavond en de actieve leden activiteit. Daarnaast krijgt elke commissie een kennismakingsborrel en als afsluiting een persoonlijk bedankdiner aan het eind van de commissieperiode.